Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Кіно / В «Жовтні» покажуть благодійні сеанси, присвячені Лінецькому

26 та 27 липня у столичному кінотеатрі "Жовтень" пройдуть благодійні сеанси, присвячені акторові Віталію Лінецькому, який нещодавно піщов з життя.

Як повідомляється на сторінці кінотеатру у Facebook, 26 липня, у суботу, о 14:45 буде показано стрічку "ТойХтоПройшовКрізьВогонь", а 27 липня, у неділю, о 15:15 - "Звичайна справа".

Сеанси пройдуть у залі "Гегемон". Квитки - за звичними цінами, а прибуток від них буде спрямований на користь сім'ї Віталія. Після сеансів пам'ять актора буде вшановано хвилиною мовчання.

Як відомо, днями на 43-му році життя помер відомий український актор Віталій Лінецький. Про причину смерті Лінецького ніхто нічого не каже. За непідтвердженною інформацією Лінецький загинув під час зйомок.

Віталій Лінецький був провідним актором Театру драми і комедії на Лівому березі Дніпра - у ньому він пропрацював 20 театральних сезонів. Двічі лауреат премії "Київська Пектораль".

У кіно Лінецький дебютував в 1992-му році, але по-справжньому впізнавати його на вулицях стали після ролі генія-програміста Олега Пожарського в першому українському серіалі "День народження Буржуя".

Всього на рахунку актора більше 65 ролей в російських і українських серіалах і фільмах, багато з яких перемагали на різних фестивалях. У Віталія залишився син Максим 1991-го року народження.

Українська правда: Життя

 
 

Додав nady 26 липня 2014

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска