Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Міжнародний фестиваль документального кіно Docudays UA / Щовечора на березі Дніпра показуватимуть найкращі фестивальні фільми

З 28 липня до 1 серпня Docudays UA запрошує провести теплі літні вечори в компанії документального кіно у київському клубі Angar Beach. Літній кіномайданчик розташований на Трухановому острові у Києві. Впродовж тижня щовечора о 21:30 на березі Дніпра ми демонструватимемо найкращі фестивальні фільми конкурсної програми.

Вхід – вільний.

Програма тижня документального кіно в Angar Beach:

28 липня (понеділок) - "Щоденник подорожі", реж. Пьотр Стасік, Польща, 2013, 54'
Тадеуш Рольке – пристаркуватий польський майстер, що присвятив своє життя фотографії, особливо фоторепортажу. Міхал – його 15-річний учень. Їхні стосунки значно складніші, ніж просто відносини між учителем і учнем.

29 липня (вівторок) - "Бабуся", реж. Хуа Лі, Канада, 2013, 85'
Хуа Лі – уродженець В’єтнаму, який виріс у Канаді. Він веде хроніку своєї подорожі до В’єтнаму, де відвідує далеких родичів на новорічні свята. Фіксує місця й обличчя, одночасно знайомі й чужі, сказане й несказане. Мало-помалу особиста подорож перетворюється на чуттєво-емоційну пригоду, нереальну мозаїку спорідненості, пам’яті та власної ідентичності.

30 липня (середа) - "Нічна робота", реж. Девід Редмон, Ешлі Сабін, Канада-США, 2013, 70'
Місцевий бізнесмен вирішує відновити покинутий завод із переробки морепродуктів у містечку Проспект Гарбор (штат Мен, США). Шерман-Френк Мерчант – один із тих, на кому тримається підприємство. В тиші й самоті він виконує рутинну роботу, щоб підготувати все необхідне для чергового гамірного і метушливого дня.

31 липня (четвер) - "Далекобійник та лис", реж. Араш Лахуті, Іран, 2012, 79'
Махмуд Кіяні Фалаварджані – далекобійник, який знімає короткометражні фільми з прирученим лисом у головній ролі. Ці кінозамальовки вже отримали кілька нагород. Після смерті тварини, яка стала для Махмуда справжнім другом, він змушений був звернутися в психіатричну клініку через біполярний розлад.

1 серпня (п’ятниця) - "Останній лімузин", реж. Дарья Хльосткіна, Росія, 2013, 73'
Фільм-переможець цьогорічного Docudays UA. Міхаіл, Андрєй, Ніна, Владімір, Надя та Люда – п’ятеро працівників колись потужного автомобільного заводу ЗІЛ. Раптом підприємство отримує замовлення на виготовлення трьох легендарних лімузинів ручного збирання. Міхаіл разом зі своєю командою фахівців з ентузіазмом береться до справи, радіючи можливості показати, чого вони варті...

 
 

Додав nady 28 липня 2014

Про автора

Мета фестивалю Docudays UA – засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем людства, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска