Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль «Республіка» / На стріт-арт фестивалі «Республіка» збирають кошти на створення величезного графіті про Майдан

Цього року під час фестивалю «Республіка», що відбудеться у Кам’янці-Подільському 5-7 вересня, художники планують створити великий малюнок на 5-типоверховому будинку у пам’ять про події на Майдані.

Організатори вирішили зібрати гроші через платформу спільнокошт. До цієї справи можуть долучитися усі охочі. Ідею підтримали майже 50 благодійників й на малюнок зібрали 55% необхідних коштів. Аби проект втілили у життя, залишається менше 20-ти днів. Долучитися можна тут http://biggggidea.com/project/687/

Кожен учасник отримає подяку від фестивалю «Республіка» (квитки, футболки, екскурсії, проживання у готелі).

Новий малюнок («Запальний танок») створять на фасаді 5-типоверхового будинку. Це експозиція художників з арт-групи DRUGYJ FRONT, які створювали свої картини під час подій на Майдані.

Також організатори планують презентувати проект «Листівки з Майдану» під час фестивалю.

Куди підуть гроші

Зібрані кошти будуть витрачені на фарбу, на гідравлічний підйомник, на оренду приміщень для виставки, на організацію приїзду художників.

Фестиваль «Республіка» – це автономний проект який не співпрацює з політичними партіями, без джерел фінансування, окрім коштів з продажу квитків.

“Нам дуже важлива ваша підтримка в цьому проекті, завдяки нашим спільним зусиллям в спальному районі міста з’явиться ще один арт-об’єкт, а люди, які приїдуть на фестиваль «Республіка» з різних регіонів України та інших країн світу, зможуть  переглянути, ознайомитись або пригадати революційні події, які відбувалися на Майдані”, – пишуть організатори.

 
 

Додав nady 29 липня 2014

Про автора

Ідея фестивалю: Фестиваль «Республіка» - це антикомерційний мистецький фестиваль. Використовуючи сучасне мистецтво ми намагаємось детонувати креативність молоді і направляти її в соціальне русло.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска