Увійти · Зареєструватися
 

Потік Афіші Інформація

Автори / Резиденція для молодих україномовних письменн «Станіславський феномен» / «Станіславський феномен» оголошує конкурс на осіннє покликання резидентів

ГО «Молодіжна Мистецька Формація “Форумс”» та Літературна агенція «Discursus» за підтримки програми і3 «Ідея – Імпульс – Інновація» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошують конкурс на осіннє покликання до Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен».

Протягом місяця (з 1 до 31 жовтня 2014 р.) резидент мешкатиме в місті Івано-Франківську із забезпеченням харчування в місцевих арт-кафе.

Важливі деталі у головних розділах на сайті http://fenomen.in.ua

Заявки та супровідні матеріали на участь приймаються до 15 вересня включно на електронну скриньку konkurs@fenomen.in.ua з позначкою «FENOMEN 2014 осінь» в темі листа.
Аплікаційна форма доступна до заповнення он-лайн за наступним посиланням:

ЗАЯВКА «СТАНІСЛАВСЬКИЙ ФЕНОМЕН»
https://docs.google.com/forms/d/192rUc9VqHA0YOymCz6EYIkPE3HmAjR27HewBpo2fAzA/edit#

Важливо:
Якщо ж Ви вже надсилали заповнену анкету та твори на участь у весняному чи літньому покликанні резиденції, але запрошення до Івано-Франківська Вас не знайшло, то достатньо на скриньку konkurs@fenomen.in.ua надіслати підтвердження актуальності попередньої заявки з указуванням Вашого імені. Тоді Ваша заявка автоматично візьме участь у конкурсі на осіннє покликання

 
 

Додав nady 18 серпня 2014

Про автора

Протягом місяця резидент мешкатиме в місті Івано-Франківську в хостелі «Феномен» із забезпеченням харчування в місцевих арт-кафе.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска