Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Піккардійська терція Гранули (кавер-версія пісні ТНМК, 2009 р.) 13,41 Mb
Піккардійська терція Sole Mio (2007 p.) 3.75 Mb
Піккардійська терція Moon River (2007 p.) 1.23 Mb
Піккардійська терція Шаляла (2003 р.) 7.65 Mb
Піккардійська терція Горіла сосна (2006 р.) 5.16 Mb
Піккардійська терція Santa Clause is coming to town 3,66 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Піккардійська терція / «Піккардіська терція» відправиться на південний схід України з концертним туром

Восени популярна акапельна група «Піккардіська терція» відправиться в турне по півдню і сходу України. Це буде друга гастрольна поїздка групи в регіон за останні півроку.

«У травні в усіх містах, де у нас були концерти, люди влаштовували нам настільки теплий прийом, що, прощаючись, ми обіцяли приїхати знову – найближчим часом. Ось і виконуємо обіцянку. За минулі концерти ми не встигли показати всю свою творчість за 22 роки, так що цього разу оновимо репертуар. Українська музика і пісня завжди були потрібні на сході та півдні нашої країни, але не завжди туди доходили. При цьому російська попса мала зелене світло. Як сказав нам один чоловік у Луганську, «це робили, щоб ми не почали думати», - розповів про майбутній тур художній керівник гурту «Піккардіська терція» Володимир Якимець.

Стартує турне 21 вересня в Харкові. Там, а також в Одесі (2 жовтня), група виступить не тільки в концертних залах, а й у військових шпиталях – перед солдатами, які постраждали під час АТО. Основна частина гастролей відбудеться 9-19 жовтня, коли «Піккардіська терція» заспіває в Запоріжжі, Мелітополі, Кременчуці, Дніпропетровську та інших містах.

cultprostir.ua

 
 

Додав nady 28 серпня 2014

Про автора

Спочатку був пінг-понг. 15 років тому Славко Нудик  виграв турнір із малого тенісу в Володимира Якимця, а відтак і право на створення вокальної формації.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска