Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль «Республіка» / У Кам’янці-Подільському відбувся четвертий фестиваль «Республіка»

З 5 по 7 вересня у Кам’янці-Подільському відбувся четвертий міжнародний фестиваль вуличного мистецтва «Республіка». Цього року івент пройшов під гаслами «Мистецтво наша зброя», «Україна єдина» та «Схід і захід разом».

У рамках фестивалю працювало три сцени: денна, головна та друга. На денній сцені, що знаходилася в центрі міста на Ратушній площі, виступали молоді гурти. Друга сцена знаходилася на території фортеці у валах: тут грали вже відомі своєму слухачу команди, серед яких TheJellyfish, SUPERKEKS!, Серцевий Напад, InfiniteTales, Kompas, Zapaska, Ласковые Усы, Чумацький Шлях, Zворотня Dія, Streetfames, Patsanoth, AffectingDissent, ThePaintsofPastMemories, DASH, Sickseed, RiftofSilenceта ін.

На головній сцені виступили команди з усієї України, а також гості з Німеччини BehindtheMasquerade, з Білорусі Sciana, Рэспубліка Паліна та з Молдови InfectedRain. В рамках фестивалю відбувся перший концерт новосформованого гурту Trubetskoy. Хедлайнерами «Республіки»  також стали DakhDaughtersі Скрябін. Приємно порадували виступами Bahroma, Тінь Сонця, VivienneMort, Fontaliza, Skinhate, Роллікс, PianoExtremist, Один в Каное, JINJER, Мотор’ролла та ін.

Цього року кожен гурт, що виступив на «Республіці», віддав відсоток з гонорару на потреби армії та реабілітацію поранених.

Під час четвертої «Республіки» мистецька сцена Кам’янця-Подільського поповнилася ще кількома стріт-арт проектами. Зокрема, на фасаді кінотеатру «Юність» з’явився «Запальний танок», який зробили на гроші, зібрані через спільнокошт. Також Вірменську площу прикрасив проект в підтримку Майдану «Україна – це кожен!».

Усі бажаючі могли приєднатися до майстер-класу зі створення протестних трафаретів, екоакції, зйомці соціального екоролику на екологічну тематику, перегляду фільмів на велосипедах RoverFilmта зробити патріотичне татуювання. Також фестивальники обмінювали старі телевізори на безкоштовні квитки на «Республіку».

Четвертий фестиваль «Республіка» відвідало понад п’ять з половиною тисяч людей.

 

 
 

Додав nady 14 вересня 2014

Про автора

Ідея фестивалю: Фестиваль «Республіка» - це антикомерційний мистецький фестиваль. Використовуючи сучасне мистецтво ми намагаємось детонувати креативність молоді і направляти її в соціальне русло.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска