Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Свята Ватра Верховина "Україна) 3,61 Mb
Гурт Свята Ватра Калина (2010 р.) 3,41 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт Свята Ватра / Етно-рокові вечорниці з естонським гуртом "Свята Ватра" рамках Благодійного джем-фесту «Блюз за Україну»

Завтра, 17 листопада у Дніпропетровську естонський гурт «Свята Ватра» відіграє благодійний концерт, кошти з якого передадуть для потреб українських військових на передовій.

Враховуючи що подія відбувається у Міжнародний День Студента вартість квитка складе всього 50 грн, а всі зібрані гроші будуть передані для придбання тактичних носилок для поранених українських військових на передовій. Запальні етно-рокові вечорниці в арт-клубі Хундертвасер (вул.Рогальова 14) відбудуться в рамках Благодійного джем-фесту «Блюз за Україну», що пройде в День Гідності та Свободи 21-го листопада: https://www.facebook.com/tim.artvertep/media_set

У прес-конференції о 14:00 в медіа-центрі «ДНІПРО ПОСТ» (вул. членіна, 14) візьмуть участь:

• засновник і лідер етно-рок-гурту «Свята Варта» (Естонія) - Руслан Трочинський.

• лідер гурту Вертеп та співорганізатор фестивалю «Блюз за Україну - Тимофій Хом`як.

• ідейний засновник фестивалю «Блюз за Україну» - Вадим Проценко.

Естонський гурт з українським корінням "Свята Ватра" з 17-го по 19-те листопада відіграє серію благодійних концертів для українських військових та дітей із зони АТО!

17.11. Дніпропетровськ,

18.11.Слов`янськ,

19.11.Білецьке (Донецька обл.), 19.11.Харків - Благодійний концерт для постраждалих від теракту в пабі "Стіна"(за участі гуртів Жадан і Собаки,Вертеп,Папа Карло).

Музичне відео гурту «Свята Ватра»:

- Свята Ватра & Козаки - https://www.youtube.com/watch?v=w84NlBmtwwA

- Viljandi Folk Music Festival 2009 / Kalyna / Svjata Vatra https://www.youtube.com/watch?v=iGCKKNYbzwg

- Вогонь Запеклих Не Пече - https://www.youtube.com/watch?v=OrTomNayVFM

Історична довідка: Міжнародний день студента. День Студента України. Цього дня 1939 року нацисти здійснили штурм Університету Праги після масової студентської демонстрації проти вбивства Яна Оплетала та вторгнення до Чехословаччини, а також арешту дев'яти студентських лідерів, відправлення 1200 студентів у концтабори, і закриття всіх чеських університетів та колегій. Уперше день було відзначено 1941 року в Лондоні Міжнародною Радою Студентів, членами якої було чимало біженців. Відтоді міжнародне студентство просуває ідею визнання 17 листопада міжнародним днем студентів на рівні ООН.

 
 

Додав nady 16 листопада 2014

Про автора

Группа Свята Ватра является украинско-эстонским проектом. Музыканты сами называют свой стиль «взрывным фолком». Группа по-своему уникальна: тромбон играет вместе с эстонской волынкой, дудук с северным горном. Меланхоличный аккордеон всречае

Автори пов'язані с новиною

Джем-фест Блюз за Україну

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска