Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Джем-фест Блюз за Україну / Благодійний джем-фест "Блюз за Україну" вже вшосте збирає навколо БЛЮЗУ небайдужих для допомоги українським військовим

Благодійний Джем-Фест «Блюз за Україну», що відбудеться вже цієї п`ятниці, 6 лютого у Дніпропетровську, перетворився з музичного фестивалю на повноцінний громадсько-волонтерський рух для підтримки Української Армії!

Під час попередніх 5-ти фестивалів та благодійних аукціонів було зібрано 88 114 грн для 17, 25, 74, 79 бригад, 3-го полка спецназа!   

Учасники  6-го фестивалю «Блюз за Україну», що традиційно відбудеться в концерт-холі «Поплавок»: «BulletBluesBand», «Вертеп», «ТОК», «Інші», «Пальто SorryBand», «MazurBand», Євген Назарук.

Цього разу організатори джем-фесту презентуватимуть аудіо-збірку з патріотичними піснями про події в країні. До альбому увійшли композиції, написані гуртами-учасниками фестивалю: «BulletBluesBand», «Вертеп», «ТОК», «Інші», «Пальто SorryBand», «MazurBand», Євген Назарук,  Наока, Ступені, Jazzn't Lost, Натоліч Бенд, Маніфест, FireWire, Антон («Кімната Гретхен»).  

В музичній програмі взяли участь більше 100 музикантів з кращих музичних гуртів міста, близько 50 студій, художників та майстерень, що надали безкоштовно лоти для благодійного аукціону в рамках фестивалю.

До участі у фестивалі запрошуються гурти та музиканти, що грають у стилі блюз, рок, джаз, фолк ін.
Якщо Ви не музикант – можете зробити свій благодійний внесок у спільну справу й допомоги нашій армії та країні, надавши мистецькі твори, вироби ручної роботи та коштовні речі, що будуть розіграні на благодійному аукціоні під час проведення фестивалю! 
Кожен, хто придбав квиток, не тільки допомагає своїй країні та власній армії, а отже і собі, але й отримує якісне музичне шоу та справжні й унікальні емоції від кращих професійних музикантів. 
Крім того, Ви маєте нагоду придбати на аукціоні, що триватиме протягом фестивалю, ексклюзивні мистецькі твори, предмети декору, авторські подарунки за цінами значно нижче «ринкових», тим самим поповнити власну колекцію, прикрасити свій інтер`єр усвідомлюючи, що Ваш внесок може врятувати життя українському солдату!

Ресторан "Поплавок", 2-й поверх - 096-096-78-78

Бронювання квитків за телефонами: 066-390-22-04, 067-565-565-0
Взяти участь у концерті, аукціоні, акредитація для ЗМІ та фотокорів : 066-272-26-24
Питання з благодійності: 097-050-05-05, 050-340-06-58
Вартість квитків – 200 грн.
Офіційна група у ФБ

Ми щиро вдячні усім громадянам України та людям доброї волі по всьому світу за допомогу українському народу та армії! Разом ми переможемо будь-якого агресора! Слава Україні! Героям Слава!
Про те, що не варто опускати рук і завжди тримати порох сухим - ця пісня братерства, яку записали дніпропетровські рок-музиканти спільно з кримсько-татарськими друзями: "
Не опускай рук!/Ель-Къанатинъ Ач!"

Благодійний Джем-Фест «Блюз за Україну»

«Блюз – це коли хорошій людині погано» - це найпоширеніше визначення цього стилю музики! Нашій країні зараз погано! Отже ми, люди які живуть в державі Україна – мусимо робити все можливе аби допомогти нашим героям, які сьогодні захищають нашу землю і кожного з нас від ворогів! Музиканти та інші люди творчих професій об`єднались ідеєю фестивалю «Блюз за Україну» аби допомогти Батьківщині і своїй армії власним мистецтвом!

Виручені кошти з будь-яких продажів в рамках фестивалю йдуть на лікування та потреби поранених і військових української армії та добровольчих батальйонів. 

Музиканти-учасники фестивалю: ТОК, «Вертеп», «Red Wolf», «Пальто Sorry Band», «Iншi», «Bullet Blues Band» (Олег Лаврік), Натоліч Бенд, Маніфест, Mazur Bend, FireWire, Євген Назарук, Антон («Кімната Гретхен») (фотозвіт)
Художники та майстри-учасники фестивалю: Ангеліна Демченко та студія Арт-Кофе, Вікторія Фролова, Вадим Проценко, Євген Король, Юлія Мошкарьова, Валентина Передерій, UkrainianRiotClothesта ін. (фотозвіт)
Організатори фестивалю: Вадим Проценко, Оксана Семехіна, Тимофій Хомяк

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Додав ceny bab 05 лютого 2015

Про автора

Джем-фест "Блюз за Україну" - благодійний дніпропетровський фестиваль. Кошти зібрані з продажу вхідних квитків - направляються на лікування українських воїнів, які були поранені в ході військових подій в зоні АТО і знаходяться в дніпропетровському військ

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска