Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Брати Гадюкіни Файне місто Тернопіль (ТНМК) 3,50 Mb
Брати Гадюкіни Дівчина з Коломиї (Тарас Чубай) 9,88 Mb
Брати Гадюкіни Приїдь до мене у Мостиська (Океан Ельзи) 11,06 Mb
Брати Гадюкіни Я вернувся домів 4,33 Mb
Брати Гадюкіни Звьоздочка моя (Live in Bruxelle, 1992) 6.57 Mb
Брати Гадюкіни Карпати програли футбол 4.96 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Брати Гадюкіни / Брати Гадюкіни їдуть з концертами в Полтаву та Дніпропетровськ

Брати Гадюкіни продовжують презентувати свій альбом “MADE IN UKRAINE”.  2 квітня гурт виступає в Полтаві, Villa Крокодила, а 3 квітня - в Дніпропетровську, з благодійним концертом. Гроші від цього концерту будуть перераховані на потреби поранених у зоні АТО Дніпропетровський опіковий центр. Виступ відбудеться в Poplavok Music Hall. 

У вересні минулого року “Брати Гадюкіни”, яких називають українськими “The Rolling Stones”, повернулися на сцену з новим альбомом “MADE IN UKRAINE”. Його було презентовано під час туру містами України, який завершився великим концертом у Києві. Група не шукала нового вокаліста. Співають учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська. 

У  альбом “MADE IN UKRAINE” увійшло 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному «фірмова» манера виконання та насичений різнобарвний саунд. Альбом витримано в кращих традиціях групи – mix українського Rhythm&Blues, гуцульського  reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів. 

“Брати Гадюкіни” виклали новий альбом “MADE IN UKRAINE” на сайті гурту для вільного прослуховування та завантаження.  Всі небайдужі можуть  безкоштовно завантажити альбом та за бажанням переказати гроші на допомогу переселенцям з Криму та зони АТО, що є сферою роботи  Волонтерського центру "Кожен може допомогти" .

Виступ “Братів Гадюкіних” – це справжній рок-н-рольний кач та драйв, яскраве шоу, в якому гармонійно поєднані нові пісні та улюблені хіти, які стали класикою українського року! ?

Акредитація на концерти - Марина Степанська m.stepanskaya@gmail.com  тел. (096) 97 480 77 або (050) 380 77 90

 

ПолтаваVilla Крокодила

2 квітня 20:00

Довідки за телефонами: 610-912, 095-190-35-16

Детальніше – на сторінці подіі у FB

 

Дніпропетровськ,  Poplavok Music Hall

3 квітня 20:00

Продаж квитків онлайн та у касах міста, детальніше – на сторінці концерту у FB

 

З рецензій на альбом “MADE IN UKRAINE”:

Ігор Панасов, cultprostir.com.ua: «В цьому камбеці – першому альбомі нових пісень за п'ятнадцять років – є не просто сенс, а велика потреба. У самих «Гадюкіних». У тих, хто їх любить. У тих, хто їх взагалі не знає. Є припущення, що і у Кузі теж. Готовий посперечатися, він тицяє зараз великим пальцем в небо, даючи зрозуміти, що «всьочотко».

Вони вилизували ці 16 пісень до останнього звуку. Були за крок від того, щоб видати альбом у липні – і засіли в студії ще на два місяці. Коли слухаєш MadeinUkraine, розумієш, навіщо. Тут, на хвилиночку, тринадцять людей одночасно рубаються – і все працює, як годинник. Тромбон, труба, губна гармошка, саксофон, бубен, гобой, пакет бек-вокалів. Це не рахуючи очевидних барабанів-гітар.

Висміяти з любов'ю – на таке здатний тільки блазень за покликанням, а не за професією. «Гадюкіни» піднімають нас на сміх. Всю нашу сиротливу, незграбну, але ніжно любиму країну. Їх стриманий регіт – той самий гоголівський сміх крізь сльози, який дорожчий за будь який сарказм чи будь-яке дурне розчулення. MadeinUkraine – не просто соковитий святковий десерт із блюзу, фанку, реггі та фолку. Це не альбом, а послання, відкритий лист Батьківщині.»

Антон Йожик Лейба, umka.com: «Це, шановні, радість. Просто тому, що зараз мало хто з українських музикантів дозволяє собі робити настільки барвисті альбоми. А тут – наче й однозначно розумієш, що "все це рок-н-рол", але водночас – це дуже українська суміш r'n'b, реґі, галицького шансону, спірічуелу, важкого блюзу, фанку... слухайте, в цьому альбомі намішано майже все, але настільки кльово, колоритно, що жодних заперечень це не викликає – бо всі елементи допасовані віртуозно. Ні, ну точно. А ще ж тексти: вони тут не просто для заповнення прогалин, їх можна – і варто (і, мабуть, так і буде) – розтягати на цитати. Бо це – про нас з вами. Звичайних людей в переміну часів, коли і страшно, і смішно, і хочеться швидше, і – треба уважно. Бо крім нас для нас цей час ніхто не проживе...»

 

Прослухати Аудіо

Завантажити ФОТО

ВІДЕО:

Пилип з конопель - виступ на ЗАХІД фесті 

Файне місто Тернопiль - виступ на ЗАХІД  фесті  

Чуваки, всьо чотко! - виступ на ЗАХІД фесті 

 

 

 

 

 

 
 

Додав ceny bab 17 березня 2015

Про автора

Історія команди, яку згодом наречуть „українськими Rolling Stones”, йде корінням у далекий вже 1988 рік, коли в надрах тільки-но організованого львівського рок-клубу після низки поділів, брунькувань, об’єднань та поглинань утворилася

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска