Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / День народження гурту «Кам’яний гість» -­ драйвове свято у Докер Пабі!

14 травня 2015 року гурт «Кам’яний гість» запрошує всіх на концерт з приводу свого дня народження. Святкування відбудеться в столичному Докер Пабі – одному з найвідоміших рок-н-рольних закладів Києва, знаному своєю неповторною музичною атмосферою.

Цього вечора «Кам’яний Гість» зіграє свої кращі пісні, а також представить слухачам нову концертну програму «60/80», з українськими версіями пісень легендарних «The Beatles», «The Doors», «Queen», «Creedence Clearwater Revival», «RollingStones», «Genesis», «Slade», «Pink Floyd», «Rainbow», «UriahHeep», «JethroTull», Гарі Мура, Девіда Бові, Дженс Джоплін та Боба Ділана. Більшість перекладів, так само як цілком нові аранжування, є доробком музикантів гурту «Кам’яний гість». Це варто почути наживо!

На вас чекає вечір, наповнений енергетичним рок-драйвом своєрідної музики, вабливою етно-магією, щирою лірикою та позитивними емоціями. Безпосередньо на концерті ви зможете придбати новий альбом «70/80», поспілкуватися з музикантами, отримати автографи та долучитися до доброї справи - всі кошти від продажу дисків гурт «Кам’яний гість» передає на підтримку поранених бійців української армії.

Приходьте 14 травня в клуб «DockerPub» (вул. Богатирська, 25, м. Київ) - буде драйвово! Початок о 21:00.

Online:

  • Офіційний сайт гурту «Кам’яний гість»: http://kg.org.ua
  • Сторінка гурту у Facebook: https://www.facebook.com/stoneguest.club

 
 

Додав stoneguest 25 квітня 2015

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска