Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / День Вуличної музики / День вуличної музики відбудеться 16 травня по всій Україні

Київ та ще тринадцять міст України 16 травня відзначатимуть День вуличної музики. На вулицях зберуться сотні музикантів професіоналів та аматорів, які грають і співають свою музику. Участь у заході може взяти кожен, хто небайдужий до музичних експериментів, але попередньо треба зареєструватися у відповідності до правил Дня вуличної музики. Хто саме братиме участь у заході поки не уточнюється. Організатори зазначають, що на даний момент програма у стадії розробки.

 

День Вуличної Музики – це наймаштабніший музичний волонтерський проект у світі, започаткований легендарним литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом 9 років тому у Вільнюсі. За 9 років до литовського свята музики долучились також Латвія, Ірландія, Великобританія, Грузія, Нідерланди, Бельгія та Норвегія. Цього року завдяки організаторам свята в Україні до Дня Вуличної Музики також приєдналась українська громада в Португалії.

 
 

Додав nady 05 травня 2015

Про автора

Що таке День вуличної музики? День вуличної музики – це грандіозне міжнародне свято, ініціатором якого у 2007 році виступив легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас [Andrius Mamontovas].

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска