Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Фіолет Рідна (2014 р.) 9.22 Mb
Гурт Фіолет Після дощу (2014 р.) 9.99 Mb
Гурт Фіолет Чуєш, Небо! (2014 р.) 10.86 Mb
Гурт Фіолет Вагомі слова (feat Сашко Положинський) (2013 р.) 9.12 Mb
Гурт Фіолет Шість шість шість (Колос) 2013 р. 11.41 Mb
Гурт Фіолет Моя Шакті (Колос) (2013 р.) 6.57 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Фіолет / Музиканти ФІОЛЕТу збиратимуть на концертах книги для вояків

Гурт ФІОЛЕТ вирушає в міні-тур Україною з презентацією нового синглу. Окрім власне виступів, музиканти вирішили долучитися і до своєрідної благодійності. Так, під час концертів буде організовано збір книг українських авторів для вояків, які перебувають на реабілітації в медичних закладах.

Тур на підтримку синглу стартує 13 травня з Києва, де ФІОЛЕТ відіграє концерт у клубі «Sentrum». Нова пісня гурту увійде до наступного номерного альбому команди, вихід якого запланований на кінець 2015 року.

«Це найменше з того, що ми можемо зараз зробити для тих хлопців, які захищали наш із вами спокій. Важливо зараз не забуватися про тих, хто повернувся зі Сходу та потребує як матеріальної так і психологічної, моральної підтримки. Наша ініціатива як крапля в океані, але маю надію, хороша українська книжка буде добрими духовними ліками для вояків. Тому закликаю наших шанувальників активно долучатися до цієї акції. Це наша спільна відповідальність. Байдужість – союзник наших ворогів», - зазначив лідер та вокаліст ФІОЛЕТу Сергій «Колос» Мартинюк.

Акція організовується спільно з організацією «Правова допомога учасникам АТО» (http://helpato.com.ua/). Книги можна приносити безпосередньо на концерти гурту, що відбудуться в рамках туру:

13/05 – Київ, Sentrum

14/05– Харків, Арт-клуб «Корова»

15/05– Полтава, MuzaBar

16/05– Вінниця, BeefEater

21/05 – Івано-Франківськ, Panorama

22/05 – Чернівці, Avangard

23/05 – Луцьк, Art Territory

24/05 – Львів, Picasso

 
 

Додав nady 11 травня 2015

Про автора

Ми з невеликого міста на північному заході України. Десь неподалік кордону з Європою та шляхів руху прохолодних північних вітрів. Ми любимо старий добрий рок-н-ролл та фанкові ритми 70-их. Гарних жінок і європейське кіно. Гітарний драйв та життєтворчу агр

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска