Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Лесь Подерв’янський / У Києві презентують найповнішу зібрку Леся Подерев'янського

12 червня о 19:00 у клубі "Наш Формат" (м. Київ, провулок Бєлінського, 5) відбудеться презентація повного зібрання творів класика Леся Подерв'янського під назвою"Африка, сни".

Книжка починається з "Подерв'янського феномену", ненудної передмови літературного критика та публіциста Сашка Бойченка. Він прагне дошукатися причин вибуховості текстів сучасного класика: "в мірє Подерв'янського хуже тьолок — тільки кацапи. …у сповненій творчого состязанія з Гьоте п'єсі "Остановісь, мгновєньє, ти прєкрасно!", де ми з удовольствієм знаходимо таку характеристику: "Чорт, трансцендентна сила у вигляді рогатого упиздня в ватніку".

Уперше публікується – нова редакція культового "Павліка Морозова", оповідання й повнометражна комедія-екшн "Ваша Галя балувана" – неперевершена кіноісторія про прекрасну Галю, українську якудзу і Дао, яке не описати словами.

Лесь Подерв'янський – найцитованіший з-поміж українських письменників і драматургів, і художників. Подерв'янський – культова персона українського андеґраунду, нащадок мистецької родини, творець "Клубу естетичної непокори"…кумир жінок, високий красень з аристократичним прізвищем, головний матерщинник України, мандрівник, романтик, людина мистецтва, – розповідає Юрій Єфімов, давній друг автора. - Про яскравих особистостей легко говорити – це можна робити безкінечно. Від себе можу додати і назвати його неперекладним, але дуже змістовним українським словом - "Митець".

Gazeta.ua

 
 

Додав nady 11 червня 2015

Про автора

Народився Лесь Подерв'янський 3 листопада 1952 року. Киянин. Мешкає на Бесарабці (раніше на Липках). Має дочку і дружину. Дружина, дід і батько Леся — всі художники, як і сам Лесь. Закінчив художню академію (що раніше називалася Київськи

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска