Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль «Республіка» / KP Food Fest 2015 у Кам’янці-Подільському 4,5,6 вересня: перший фест вуличної їжі у Кам’янці-Подільському

Під час ювілейного фестивалю «Республіка» біля Ратуші триватиме триденний фестиваль KP Food Festival 2015 - фестиваль їжі, вуличного стилю та музики.


Запашні страви, чудові напої, їжа просто з вогню та приготування у вас на очах. Також на фестивалі вуличної їжі у Кам’янці будуть представлені кухні народів світу та тих культур, які проживали на території Поділля.


У рамках фестивалю «Республіка» KP Food Festival 2015 діятиме 4-6 вересня з 12:00 до 21:00.

Під час заходу:

·        учасники кращих фестивалів вуличної їжі Україні

·        українські бренди одягу

·        музичні колективи.

І все на центральній площі старовинного міста! Вхід вільний.


Як взяти участь

Надішліть будь ласка заявку http://goo.gl/forms/jSOMjG3pGo
Контакт: https://www.facebook.com/katerina.raut

Що кажуть організатори

Організатор фуд фесту в Кам'янці-Подільському Ян Шкуро має за плечима  8 років досвіду в організації заходів. У 2015 році він провів вже три гастро фестивалю, у тому числі перший фестиваль їжі у Рівному, який був дуже успішним. 

Ян вважає, що зараз в Україні розвивається рух вуличної їжі - це food тренд, який допомагає розвиватися малому бізнесу у важкий для країни період. 

«Я займаюся гастрофестивалями вже декілька років, і Київський успішний досвід фестивалю вуличної їжі хочеться донести до регіонів. Тому ми з Андрієм вирішили фестиваль вуличної їжі привезти до Кам'янця-Подільського", - розповідає він. На фесті будуть представлені учасники зі всієї України з делікатесами, бургерамі і іншою смакотою. А також на фестивалі буде одяг українських брендів.

Офіційні сторінки у соцмережах

https://vk.com/kpfoodfest2015

https://www.facebook.com/events/433940593480362

 

 

 
 

Додав nady 09 липня 2015

Про автора

Ідея фестивалю: Фестиваль «Республіка» - це антикомерційний мистецький фестиваль. Використовуючи сучасне мистецтво ми намагаємось детонувати креативність молоді і направляти її в соціальне русло.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска