Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фоззі Харків (2006 р.) 5.50 Mb
Фоззі Letter 2 Бабуля (Фоззі з Іреною Карпою) 7.74 Mb
Фоззі Тупий та ще тупіший 3.01 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Фоззі / У Фоззі з ТНМК виходить нова книжка

В перші дні серпня з'явиться нова книга "Сопровождающие лица" Олександра "Фоззі"Сидоренка. Книга вийде друком у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля".

Історія розгортається всередині дев'яностих років навколо, вже знаного за попередніми книгами, Діми Ципердюка з Євпаторії. Тогочасний Крим, як і вся Україна – переживає час злетів і падінь, шансів і невдач. Аромат соєвого м'яса на сковорідці, драні кросівки, спортивні костюми, сигарети "More" і лікер "Amaretto", наркотики, рекет, мафіозні розбірки, будні кримської міліції, аферисти усіх мастей і "гомо совєтікус" в усіх його варіаціях. Діма Ципердюк, він же Ципа, кидає ятку на базарі та подається в журналісти. Першого дня опинившись у шаленому вирі подій, Ципа виявляє винахідливість, гідну великого комбінатора. І те, що для іншого надзвичайна ситуація, для нього дрібні неприємності і нові можливості.

Незвичайні пригоди тих часів, як і все життя початку дев'яностих, стимулювали до розвитку у людей дві основні до виживання риси – винахідливість та незламність, саме вони найбільше закарбувалися в характері головного героя Діми Ципердюка.

Прочитавши нову книгу Фоззі "Сопровождающие лица", блогер Сергій Іванов написав: "Ця книга – це афоризми та атмосфера тієї самої неусвідомлено здобутої свободи. Свободи людей, яким нічого втрачати".

Джерело: gazeta.ua

 
 

Додав nady 21 липня 2015

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска