Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / Альбом «70/80» у новому унікальному аудіо-форматі AMA!

Друзі! Альбом «70/80» гурту «Кам’яний гість» тепер можна завантажити та послухати у новому багатодоріжковому форматі AMA.

Унікальність формату полягає у тому, що за допомогою спеціальної програми AMA BUS Player ви маєте можливість самостійно змінювати баланс музичних інструментів, які присутні у композиції. Тобто, якщо гітара звучить занадто гучно, можете трохи прибрати її або взагалі вимкнути. І навпаки, якщо якогось інструменту замало, можете додати гучності. Таким чином, ви створюєте індивідуальне звучання пісень, на власний смак. Також це чудовий спосіб детально розібратися у структурі аранжування тієї чи іншої композиції, послухавши треки окремих інструментів. До того ж, AMA BUS Player можна використовувати як караоке, де ви можете не тільки заспівати, але й зіграти улюблену пісню замість бас-гітариста, гітариста, флейтиста, барабанщика тощо.

Ще одна унікальність формату AMA у тому, що його авторами є українські розробники. А саме – Антон Мальцев (програміст, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри математичних методів системного аналізу Інституту Прикладного Системного Аналізу при НТУУ "КПІ") та Андрій Обод (відомий звукорежисер та саундпродюсер, студія SvOboda Records), який брав участь у створенні альбомів «60/70», «Там, за горами», «70/80» гурту «Кам’яний гість».

І це ще не все! Якщо ви музикант або звукорежисер, то маєте можливість самостійно створювати файли у форматі AMA, за допомогою конвертера AMA BUS Maker. Детальна інформація на офіційному сайті проекту - http://amabusplayer.com

Зараз доступна портативна бета-версія плеєра під Windows, а в майбутньому будуть версії і під інші операційні системи.

Завантажити альбом «70/80» у форматі AMA можна за наступним посиланням:
http://7080.in.ua/7080-AMA.zip

В архіві знаходяться композиції, плеєр та стисла інструкція. Розгорніть архів та запустіть файл AMA-Player.exe. У нижній частині вікна програми оберіть «Load». Потім знайдіть теку, у яку ви розгорнули архів, та оберіть файл 7080.pls. З’явиться перелік треків. Оберіть композицію та натисніть «Play». Звертаємо увагу на специфіку поточної бета-версії: перед стартом програвання кожного треку гучність вашого комп’ютера буде автоматично виставлена на максимум.

Ви можете дізнатися більше, завітавши 22 квітня у клуб «Бочка на Подолі» на презентацію проекту AMA, що відбудеться у рамках концерту гурту «Кам’яний гість». Буде цікаво! Чекаємо на вас! Детальна інформація: http://kg.org.ua/1168-kam-yanij-gist-18-rokiv-vitrimki-svyatkujmo-razom

Заздалегідь вдячні вам за відгуки, уподобання, коментарі та перепости!

Бажаємо вам приємного прослуховування та цікавих експериментів зі звуком!

-------------

P.S.: «70/80» – альбом гурту «Кам’яний гість», у якому пісні світових рок-легенд 70-х та 80-х років (The Beatles, The Doors, Queen, Genesis, Slade, Pink Floyd, Gary Moore, David Bowie, Creedence Clearwater Revival) виконуються українською мовою. Окрім близьких за змістом перекладів, він наповнений зовсім новими аранжуваннями, у яких драйв класичного звучання поєднаний із природною мелодійністю української мови, що надає свіжого подиху відомим пісням.

«70/80» є першим повним альбомом в AMA-форматі!

 
 

Додав stoneguest 17 березня 2016

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска