Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Мистецька аґенція Арт-Вертеп / Відеофільм про гурт ВЕРТЕП та його друзів (відео 9 channel)

Гурт Вертеп цьогоріч відсвяткував 15 років!

Змінюється репертуар Вертепу – змінюється аудиторія, але завжди вертепівці роблять тільки те, що відчувають потрібним наразі, навіть коли приходиться бути першопрохідцями в чомусь. Тому їхня творчість завжди актуальна, бо вона жива! При тому вертепівці завжди були і залишаються дніпрянами, бо потрібні тут і зараз. Дніпру є чим пишатися!

Хоча вертепівці й є мандрівними дяками. З самого початку сповідують заповіді Григорія Сковороди. Дяки – це студенти, які ходять світом, розважаючи і повчаючи. «Вертеп» – це веретено, коло, яке завжди рухається. Тож завжди будуть змінними. Але незмінним неодмінно залишатимиться намагання своїми піснями повернути те, що викорінювалося в Україні тисячоліттями. Знання про нашу культуру і про наші традиції вони готові передавати і в стилі ф’южн, і етно, і як завгодно. У Вертепа це завжди буде цікаво! Тож і українські культурні традиції завжди будуть актуальними!

На ювілейному концерті було багато привітань, несподіваних сюрпризів та подарунків. Вертеп також своїм глядачам приготував гідний подарунок - прем'єру нової пісні "Ультрас. Дитина. Айдар" у виконанні гурту Вертеп спільно з оркестром Збройних сил України. 

Про те, як це було, пропонуємо подивитись у відеосюжеті 9 каналу:

Гурт ВЕРТЕП:

"Усе колись буває вперше!) Цього разу вперше телевізійний сюжет про нас створено без нашої участі, як інтерв'юерів! Дякуємо друзям за приємні слова і Дякуємо професіоналам 9-го телеканалу за стильний пост-звіт-привітання з нашого концерту на День Народження!) Окрема подяка Олі Владимировій за людську і професійну журналістську діяльність та участь в житті гурту Вертеп! Саме Оля Владимирова і 9-й телеканал, 15 років тому зробили перший новинний сюжет з презентації нашого першого альбому!) Свій-до-свого!) Відтанцюєм!

Фото: Ірина Сарана

Відео: Ольга Владимирова, 9 канал, Дніпро

artvertep.com

 
 

Додав ceny bab 21 березня 2016

Про автора

Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» - громадська організація, заснована у 2001 році. Діяльність Аґенції охоплює всі напрямки сучасного мистецтва: музика, кіно/театр, література, образотворче мистецтво; ярмарки, спортивні змагання, історичні

Автори пов'язані с новиною

Гурт мандрівних дяків Вертеп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска