Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Світланка Сугак / Київський гурт Я Тебе Не Знаю випустив дебютний альбом

Молодий дует з Києва Я Тебе Не Знаю виклав у мережу для вільного скачування свій дебютний альбом під назвою "Жовтий". До онлайн-платівки увійшло 14 пісень, присвячених темам любові, боротьби та пошуків власного життєвого шляху. 
 
"Жовтий" - увібрав у себе настрої та переживання, що близькі кожній людині, яка прагне пізнавати себе та світ без яскравих обкладинок, не боїться помилятися та небайдужа до того, що відбувається навколо.  
 
Євген Коляда, автор проекту, інструменталіст, аранжувальник, розповів, що ідея проекту та альбому виникла ще два роки тому: "Коли я визначився, що для реалізації достатньо тільки вокалістки, то почав пошуки. Перша композиція, за яку взялася
для спроби Світланка, була доволі складна - "Скажи мені". Результат вийшов цікавий і дивний, адже я сумнівався, що там можлива вокальна партія. А далі продовжував дивуватися тим темам та історіям, які почали у нас звучати".
 
За словами Світлани Сугак, вокалістки та авторки текстів, особливих придумок використовувати не довелося - творилося доволі легко. "Музика Я Тебе Не Знаю стала для мене своєрідним каталізатором і дозволила висловити ті настрої, якими на той момент жила я та мої рідні, друзі, знайомі".
 
Альбом доступний за посиланнями: 
https://soundcloud.com/yatebeneznau
 
 
http://www.ex.ua/101442599
 
Дует Я Тебе Не Знаю був створений у січні 2015-го року. Наразі кияни зняли пару live-відео, lyric-відео та кліп на підтримку альбому, а також встигли засвітитися на багатьох музичних майданчиках столиці.
 
Сторінки гурту у соцмережах:
http://vk.com/yatebeneznau
https://www.facebook.com/YaTebeNeZnau
https://www.youtube.com/channel/UCAQgkpu0hzi9nFep7XOBsew
 

 
 

Додав yatebeneznau 03 червня 2016

Про автора

Вокалістка, авторка текстів гурту Я Тебе Не Знаю(Київ)

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска