Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гурт мандрівних дяків Вертеп Похороночка 4.76 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Отче (2019) 6,79 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп А вчора-звечора (колядка 2017) 6.85 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Ультрас Андрійко (2016) 6.46 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Чучупака (Василь) (2015) 3.04 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Осінь (На південь...)2015 8.89 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Гурт мандрівних дяків Вертеп / Гурт Вертеп та 5-тий військовий оркестр ЗСУ Штабу Військ оперативного командування Схід презентували пісню ПОБРАТИМ присвячену воїнам

Гурт Вертеп та 5-тий військовий оркестр Штабу Військ оперативного командування Схід (Armed Forces Orchestra, диригент - Олександр Жарій), продовжують роботу над програмою Героїчних пісень та готуються до запису спільного диску.

Основу програми рок-гурту та духового військового оркестру складають авторські та народні українські пісні козацької доби, січових стрільців, махновські, гайдамацькі, упівські та сучасні героїчні пісні Донбасу.

Реліз українських військових пісень та маршів заплановано на наступний рік, щоправда, відкритим залишається питання фінансування проекту! 

Нагадаємо, що ініціаторами співпраці колективів виступили самі військові музиканти на початку 2016 року для осучаснення та актуалізації концертної програми оркестру ЗСУ. 

Концертне live-video ПОБРАТИМ - Гурт Вертеп та 5-тий військовий оркестр Штабу Військ оперативного командування Схід на День Захисника України та Свято Покрови, 14 жовтня 2016 року, площа Героїв Майдану, м.Дніпро: 

 

 


Official-video "Побратим"
 
- гурт ВЕРТЕП

Тимофій Хомяк:
«Пісня "Побратим", написана на вірш моєї вчительки - Галини Василівни Савчук, мами мого однокласника Андрія Савчука (позивний "Італієць") - бійця батальйону Дніпро-1, який геройськи загинув наприкінці серпня 2014-го року під Іловайськом».

Щодо співпраці з гуртом «Вертеп» телефонуйте: 050 361 62 82, 066 272 26 24
FaceBook
Музика на SoundCloud
YouTube

 
 

Додав ceny bab 14 грудня 2016

Про автора

ВЕРТЕП (Гурт мандрівних Дяків) Заснований 8-го березня 2001 року в м. Дніпро.  В репертуарі гурту більше сотні композицій в різноманітних музичних стилях і напрямках.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска