Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Українська православна церква Київського патріархату / Спільний молебень у Києві за автокефалію (організований виїзд з Дніпра)

28 липня - величний день для Української Держави і Церкви. Саме в цей день ми святкуємо 1030-ліття з Дня Хрещення Київської Руси-України, а також вшановуємо пам'ять того, хто найбільше цьому посприяв - святого рівноапостольного великого князя Володимира.

За доброю традицією вже декілька років поспіль духовенство та віряни Української Православної Церкви Київського Патріархату з усіх куточків України в цей день збираються у славному місті Києві.

Так і цього року буде організовано таке паломництво до столиці. З нагоди свята у Свято-Володимирському патріаршому кафедральному соборі м. Києва о 9.00 буде звершено Божественну Літургію, яку очолить Предстоятель нашої Церкви Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Після цього відбудеться урочистий хресний хід від Володимирського Собору до пам'ятника князю Володимиру на Володимирській гірці, де Предстоятель, єпископат та духовенство відслужать молебень до святого рівноапостольного великого князя Володимира. 

Запрошуємо усіх Вас взяти участь у святковому Богослужінні та спільній молитві за Єдину Українську Помісну Православну Церкву. 

Усі охочі мають змогу БЕЗКОШТОВНО скористатися автобусами для доїзду в м. Київ і назад, в м. Дніпро. 27 липня о 22.00 відбудеться збір усіх охочих за адресою м. Дніпро, вул. Січових Стрільців 3а (колишня вул. Артема), де буде відслужено молебень на початок подорожі. Після цього - виїзд в м. Київ. 
28 липня в другій половині дня повертаємося у наше славне місто Дніпро.

Усіх охочих просимо зголоситися до 22 липня та подати заявку в церковну лавку нашого храму, за тел. 097-128-08-01

"Українську помісну церкву покоління нашого народу чекали, вимолювали і виборювали так само, як і українську державу.

Понад 300 років Україна була під Москвою, понад 300 років українське православ‘я пригноблювалося і привласнювалося імперією.

Зараз, на 1030 річницю хрещення України-Русі ми чекаємо на рішення Костянтинопольської матері-церкви, звідки християнство прийшло на нашу землю, про надання українській церкві статусу помісної.

28 липня цьогорік у Києві на спільний молебінь за автокефалію зберуться тисячі вірян, свідомих українців, у тому числі дніпрян, мешканців Січеславського краю.

Буду там сам і закликаю земляків взяти участь в цих історичних подіях у нашому золотоверхому Києві".
Андрій Денисенко

 
 

Додав ceny bab 19 липня 2018

Про автора

Українська Православна Церква — Київський Патріархат — православна Церква в Україні із резиденцією Патріарха в Києві.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска