Увійти · Зареєструватися
 

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Кіно / Другий трейлер фільму “Крути 1918” вийшов без слів

В мережі з’явився новий трейлер історичного екшну “Крути 1918” з оригінальною музикою італійського композитора Марко Моріні.

Продюсер фільму Андрій Корнієнко зазначає: «Чудова музика, яка звучить у другому трейлері, стала результатом колаборації української кіностудії Good Morning Film та італійського саундпродакшену Logical Box. Музика – є одним з найпотужніших інструментів, які можуть передати  людські емоції. Фільм «Крути 1918» – це насамперед історія про людей, про їхнє бажання жити та кохати. Про їхню мужність та незламність духу. І, головне, про свободу. Як тоді, 100 років тому, так і сьогодні».

Нагадаємо, що саундтрек до фільму виконає відома українська співачка Христина Соловій. Ліричне відео буде презентовано восени.

Наразі фільм перебуває на стадії монтажу та постпродакшену.

Стрічка вийде в широкий прокат в Україні 6 грудня 2018 року.

ПРО ФІЛЬМ

КРУТИ 1918

Історичний екшн “Крути 1918” снятий за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

Режисер: Олексій Шапарєв

У ролях: Євген Ламах, Надія Коверська, Андрій Федінчик, Олексій Тритенко, Олександр Піскунов, Дмитро Ступка, Остап Ступка, Наталя Васько, Роман Ясіновський, Богдан Юсипчук

Композитор: Марко Моріні

Саундтрек: Христина Соловій

Виробництво: Good Morning Film, за фінансової підтримки Держкіно України

Дистриб’ютор: B&H Film Distribution Company

Прем’єра в Україні: 6 грудня 2018

 
 

Додав ceny bab 20 липня 2018

 

Коментарi

24 липня 2018

good www.baidu.com

29 серпня 2019

http://artvertep.com

29 серпня 2019

superdveri.ua

29 серпня 2019

https://superdveri.ua

29 серпня 2019

http://superdveri.ua

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска