Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Руслана Дикий ангел (2008 р.) 3.17 Mb
Руслана Знаю я 2.92 Mb
Руслана Скажи мені 3.88 Mb
Руслана Північна 3.35 Mb
Руслана Коломийка 3.68 Mb
Руслана Утішимося 2.81 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Руслана / Такого шоу ми ще не бачили — Україну атакував шалений «гей!»

«Прожити життя і жодного разу не сказати «Гей!» — це не про нас.» Юрай Курай «Кіно-FM»

Тимофій Хом’як: Дощового грудневого вечору Льодовий палац міста Дніпропетровська просто таки плющило від купи «Гея». Нечутий в межах України проект під назвою «Дикі Танці», на промо якого витрачено купу часу і грошей (є підозра, що вони ніколи не відіб’ються), нарешті (після майже дворічної піар-кампанії) помандрував країною.

Фестиваль ІсусаОлександр Чиж: Для кацапського міста доволі багато людей, що відвідали концерт. Не володіючи інформацією про продаж квитків на першій, другий та третій позір приблизно 1700–2000 тисячі. «шо очєнь нємалаважно» (с) Ю. Курай. Публіка порадувала молодістю своїх облич. Маленькі німфєтки радісно кричали «Руслана», «Дикі танці» і «Гей-я-гей», деякі чоловіки в залі не менш радісно підтримували дівчаток, не забуваючи притому контролювати емоції, і коли масєнята кричали «Гей-я-гей» вони сором’язливо замовкали і продовжували тільки по закінченню цієї фрази. Коротше, в рядах тих що очікували Руслану спостерігалось певне піднесення.

Т.Х.: Перше, що впадало в очі, підходячи до концертно-спортивного залу, це купа дітлахів, які радісно бігали перед входом. Більшість з батьками, меншість просила: «Дядь, проведіть на Руслану». Тут таки виникає думка: гроші вкладені в «співачку весни» (класний бренд!.. і як не соромно рахувати чужі гроші:)) — одна дужка закриваюча — таки мають відбитися років так через надцять. Малюки 5–12 років тягли батьків на гуцульський кольорит. Шось таки їм в чортенятці-Русланці подобається. Чи то зріст, чи можливо молодий вік співачки (культової для 12-річних).

О.Ч.: Враження 2: затримка. Початок затягнувся на 45 хвилин. Набридло…

Т.Х.: Хлопчика-дівчинку з претензією на «шакіру» довелося чекати годину. Діти радісно бігали, молодь палила та бухала пиво (а не шалений сік) — мєнти, на відміну від концерту «П’ятниці» два тижні тому, були відсутні, як клас. При тому що «П’ятниця» — це типу реггі-лірика, а «Дикі танці» — ну «типу» «шалене дійство». В очі відразу впадало, що сцена чомусь абсолютно пуста. Трошки світла, менше навіть ніж на тій таки «П’ятниці», і ніякого натяку на якийсь «живий» звук. Закрадалася підозра про «лажу».

Тетяна Гуревич: Вітаю вас! Сезон новорічних дитячих святкувань нарешті почався. А відкрила його в нашому місті чудова навсюукраїнувідома співачка Руслана. Ми чекали її більше року, об’ївшись по самісінькі гланди, PR-кампанією. Це новорічне свято було присвячено дикому людству, яке жило колись на широтах нашої неньки України.

Невеличка спроба викласти сценарій свята:

На сцену вибігає зайчик і кричить у всю пельку: «Прівєєєєт, Днєпрапетровск!»

Потім соромиться і трохи голосніше (мабуть від сорому): «Привіт, Дніпропетровськ!»

Дніпропетровськ одразу оцінивши ситуацію багатозначно відповідає: «Гей!»

Зайчик шаленіє від успіху і нервово булькає у мікрофон: «Діти, а ви знаєте, що до вас приїхала шалена снігуронька?»

Судячи по обличчях дітей, їм хтось настукав про снігуроньку і вони знову повідомляють зайчику: «Гей!»

Ну, далі все звичайно, зайчик пропонує покликати снігуроньку і для цього розкриває всім її кодове ім’я: Руслана.

Всі дружно звуть її…

…замість Руслани на сцену «випливають» пави в золотих пір’ячках, а за ними павичі….

Діти розлючено аплодують і дають зрозуміти зайчику, що це не снігуронька…

…замість Руслани на сцену вистрибує зайчик…

Він щось цікаво розповідає на «ламаном руском» і обіцяє снігуроньку прямо зараз…

…замість Руслани на сцену вибігають дикі люди з бубнами…

Хвилини за три, таки да, з’являється Руслана. Вона теж дика і чомусь з африканською зачіскою, може наші прадавні предки були африканцями і мешкали в Карпатах? Ну не в тому справа.

О.Ч.: Руслана була без всіх відповідних прибамбасів: музичного гурту і інструменту, на котрому грають. Все це замінювало два синтезатори і шоу-балет «Життя». Тааак… якби так пристойніше сказати… коротше: «Таке «Життя» нам не потрібне». З почуття патріотизму скажу, що наші дніпропетровські «Другие танцы» набагато професійніші.

Т.Г.: Мені здається, що група підтримки «Життя», щойно приїхала з невеличкого американського коледжу де проходила практику на змаганнях з бейсболу чи баскетболу (у мене є підозра, що це коледж для африканців).

Т.Х.: І ще про погане. А його з точки зору концертного шоу забагато. Спів під «плюс» — власне для мене — це занадто. Я розумію, що дівча не витягує чверть тону, велике фізичне навантаження (відтанцювала по-чесному) але співати під фанєру, йой, якось-то «неправильно» :)! Та все таки, пісні так з дві були насправді «наживу». Спів мається на увазі. Ще треба відзначити відмінну роботу звукооператора.

Т.Г.: Снігуронька співала все швидше і швидше, діти в залі все шаленіли і шаленіли. І в якусь мить веселе дитяче свято переродилось в оргію. Оголені зайчики, білочки з білочками валялись в бюстгальтерах на підлозі і пристрасно цілувались, ну зрозуміло, натуральні звірята теж траплялись… На Діда Мороза ніхто і не чекав, він і не збирався приїжджати (і про це теж всі знали).

О.Ч.: Руслана, на диво, заводна чувіха… принаймні, публіку вона контролювала повністю! Враження про публіку під гіпнотичним контролем Руслани:

  1. Дві божевільні екзальтовані кобіти: одна впала на власну куртку, друга в одному бюстгальтері на першій танцює. Весело
  2. Два хлопчики, що явно пішли раніше з роботи (стрип-бару) і тепер танцюють не для різних підстаркуватих жєнсчін бальзаковсього віку, а у власне задоволення. Добре танцюють!
  3. Двоє гіппі у віці між 35–40 роками з довгими пасмами, судячи з усього, давно немитого волосся. Танцювали радісно розмахуючи банками пива.
  4. Бабусі, що привели онуків на концерт з «просвєтльоннимі» обличчями спостерігали за дійством.
  5. Мінімальна кількість міліціянтів в залі на відміну від рок-концертів.

Т.Г.: … — «Гей», — кричали діти. «Шаленійте далі», — крикнула Снігуронька і розтанула до наступного року.

Вона повернеться, вона обов’язково повернеться…

Ось і вся казочка, єдине, що дуже цікавить, то це — скільки грошей було витрачено на такий душевний сценарій.

О.Ч.: Враження загальне і останнє. Цікаво. Ніколи не ходив на поп-концерти!

Т.Х., Т.Г., О.Ч.: Окремо треба сказати про МС, що проводив вечір, та бракує слів. Насміялися, щоправда, по-чесному. Та більше від розпачу. Якщо такі мудаки представляють, вибачте, знову ж таки, «типу справжній український проект» — то, схоже, пиздець нам буде. А тому, насправді, розраховувати на кого-небудь окрім Господа Бога, в ситуації, що склалася-відбувається в країні, не варто.

Тетяна Гуревич, Тимофій Хом’як, Олександр Чиж спеціально для вас з місця події.

 
 

Додав Art-Vertep 17 грудня 2003

Про автора

Руслана народилась 24 травня 1973 року у Львові. З чотирьох років займалась в музичній експериментальній школі, паралельно виступала зі своїми коронними номерами у вокально-інструментальному ансамблі «Обрій», де на той час співала її

 

Коментарi

17 грудня 2003

Ничо ребята, Мадонна тоже под фанеру поет, зато какая баба классная!

Nusya
17 грудня 2003

Мадонна не розповідає про живий звук

25 грудня 2003

а мне понравилось прыгать-бегать-кувыркаться :) ну и что, что фанера? зато как весело! руслана конечно маладца, но у нее ж всё на танцы ушло! как она там скакала :)) с такими скачками никакого дыхания не хватит вживую петь :))

15 травня 2006

Фармакологи дупля не ловлять: вони б завдяки Руслані могли на антигістамінах (протиблювотному) мільйони заробити

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска