Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Таліта Кум Гаряча і гірка 6.13 Mb
Таліта Кум Романс (2007 р.) 2.91 Mb
Потік MP3 Товари Інформація

Автори / Таліта Кум / Агонь! Беспащадний агонь!!!

З 3 лютого в українських збройних силах відмінили звертання «Пан». Тепер за уставом у нас весь армійський командний склад «Таваріщі».

 Питання не у тім, що на практиці звертання «пан» майже не використовувалося серед військовослужбовців. Хіба не секрет, що переважну частину командного складу складають військові ще Радянської армії, у котрих, звісно, при слові «пан» з’являлися рвотні рефлекси. І виконавцями «геніальних» реформаторських задумів Головнокомандуючого (?) є саме вони.

Питання в самій ідеї: яку армію будувати буцім-то незалежній країні…

У зв’язку з постійним святкуванням в країні калькованого російського Дня захисника Вітчизни (якої, перепрошую, Вітчизни?) та розгляданням кучмівською більшістю законопроекту про застосування українських Збройних сил в «антитерористичних» операціях на території країн СНД (де? де?), МА «Арт-Вертеп» радо вітає всіх захисників хєрзнаєякої Вітчизни з тим що вони «таваріщі» (бажано промовляти протяжненько так: тавваааріщ. «Таваааріщ рядавой, зайдітє ка мнє послє атбоя!») і що їм так не повезло в житті з цією проблемою!

Всім іншим побажаємо приємного чекання весняної відлиги!

Олександр Чиж.

p.s. Гурт «Таліта Кум» разом з журналом «Камуфляж» вирішили зробити подарунок військовим — 23 лютого у двох військових частинах Білоцерківського Гарнізону гурт відіграє живий концерт.

 
 

Додав Art-Vertep 23 лютого 2004

 

Коментарi

Мим
27 лютого 2004

Блин.... мне кажется, что других проблем у Вас нет... Может бабу найдешь себе и фсё продет...:))

28 лютого 2004

Мне кажется, что мир военных это особый мир, в нем разобраться гражданским не просто. Хочется им "товарищей" - путь будут "товарищи". "Кто в армии служил, тот в цирке не смеется" - народная мудрость.

29 лютого 2004

Пане Р... а ну так! Мім!;) Уявіть як все складно, коли і дівчата є (баб я знаєте якось не дуже...) і "другіє праблєми" хвилюють... От же ж буває, мля, все так непросто. Навіть не знаю, що робити з цим мені.:) Певно дуракам з бабами набагато простіше живеться.

01 березня 2004

Певно дуракам з бабами набагато простіше живеться. факт

02 березня 2004

"Одразу мушу зізнатися, що до збройних сил я так і не потрапив. Воно, звичайно: зайва стратегічна шуфля класу "пісок-цемент" у моїх писучих руках могла б зміцнити боєздатність держави, але якось не склалось. Власне, і з державою не склалося також. Бо спочатку з мене хотіли зробити бійця радянської армії, щоб я боронив ісламських жінок від їхніх чоловіків або з винятковим героїзмом відстоював інтереси КҐБСССР у Північному Льодовитому океані. Відчувши власну некомпетентність, я образився - і пішов додому. За кілька років ті самі офіцери мовою міжнаціонального спілкування пояснили мені, що батьківщина стала меншою, зате своєю, і треба бути повним абстракціоністом, щоб не полюбити за це міністра оборони і кашу "дріб-16". Я мало не погодився, але раптом з’ясувалося, що погляди панів офіцерів на військову доктрину України прикро не збігається з моїми. Я пропонува, не гаючи часу, надіслати "блискавку" в Брюссель: !НАТО козли зпт здаємося тчк"; мої ж опоненти почали розповідати сумні історії про "упор льожа", звертаючи при цьому особливу увагу на жінок легкої поведінки, статеві органи моржів та анальний отвір, в якому вони бачили і мою Європу, і мою Америку, і мене самого в білих мештах. Зрозуміло що за таких "антимоній" продовження диспуту не мало жодного сенсу, тож я, пообіцявши, що ноги моєї більше там не буде, залишив територію військкомату." Олександр Бойченко. "Щось на кшталт шатокуа". - Ів-Фр, 2003 р.

02 березня 2004

http://artvertep.dp.ua/shop/books/193/307.html

02 квітня 2004

Согласен в принципе с Мимом. Не самая важная проблема. Кстати, а кто сказал автору, что "товарищ" - российское слово? Зачем йорничанья: "Таварищщь"? Есть вполне украинское "товариш". Есть даже мнение/слух, что "товаришами" называли друг друга украинские козаки. Не знаю, насколько это правда... Вообще известно, что так называли друг друга русские (а может, и не только таковые) купцы-попутчики. Наверное, такой термин не в тему в армии, но слово "Пан" (хозяин, господин) не в тему тоже.

03 квітня 2004

последнему комментатору сообщаю, что обращение "господин", или в украинском "пан", означает, что человек хозяин (господин) своей судьбы, т.е. независимый человек. в отличии от крепостного быдла, например. Продолжая тему, какой офицер, извините, рядовому товарищ? сука он!:)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска