Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Хамерман Знищує Віруси / HAMMERMANи в Торбі

В п’ятницю в Арт-клюбі «Торба», що у славному місті Дніпродзержинську, відбувся концерт вельми цікавого гурту «Hammerman знищує віруси». Концерт проходив в рамках акції «День народження Влада», доволі відомої особи з музичної тусовки Дніпропетровська. Ще раз з Днем Народження Владе!

Щодо самого концерту… Тим хто знає, хто такі «Hammermanи» пояснювати нічого не буду та й читати мабуть їм теж буде нецікаво… Тим хто знає — спробуємо описати це химерне музичне створіння.

Власне кажучи, з враженнями від гурту, що складається з двох людей у нас, тобто у АртВертепа, неоднозначні… Особисто я взагалі не знаю, як можна описувати та визначити стиль формації з Сум, але, як казав таваріщ Бєрія «попітка нє пітка»

Уявіть двох молодих людей на сцені. Один — це такий своєрідний блазень, що розважає публіку усілякими приколами та жартами, причому розмовляти може доволі довго. Він влаштовує шоу з переодяганням на сцені, пояснює позицію гурту щодо вигляду артистів на сцені, розповідає історії пов’язані з творчим процесом Hammermanів і взагалі постійно щось вигадує. Інший — сама незворушність. Його звати Альберт і він Король. Причому ні в кого не виникає жодного сумніву щодо його королівської сутності. Його б’ють на сцені пластиковими баклагами, ногами-руками, знущаються з його вигляду, з його одягу — він мовчки все це переносить і тисне клявіші синтезатора, на якому гордо написано «Електроніка». Також він співає. Голос у людини я Вам скажу ого-го… Не будучи музичним експертом визначати технічні характеристики вокалу не буду, але дуууууже високий і приємний. Наступного дня не одному мені спала думка, що номером один у гурті є все ж таки саме Альберт, не дивлячись на все шоуменство хлопця, імені якого ми не згадали (просто тому, що Альберта він постійно згадував, а той у відповідь переважно мовчав).

Пісні Hammermanів — це окрема пісня :-). Неоднозначна суміш східняцького суржику з ненормативною лексикою. Божевільно все це виглядає… «Єбацца хочеться, як вовку», «Плюнуть чи ковтать», «Луна На…», «Суми-Суми, Чечня-Чечня», «Хочу в Попу-А! В Попу-А!.. Новую Ґвінею», «Настоящий шоу-бізнес у артіста в попє сзаді» тощо. Ну і все інше в такому ж стилі…

Пригадується один херсонський (?) «критик з претензією на критику» доволі негативно оцінив Hammermanів. Матюкаються вони буцім, і взагалі приписав пропаганду гомосексуалізму, і дитину б на концерт не повів. Дитину б і я не повів, припустимо, але, скажу чесно, якби Hammermanа не було — його б тре’ було вигадати. От їй же ж Бо’. Сей проект нагадує хлопців з Харкова (?) під назвою «П’ятниця дробь Субота». В пісенному та музичному пляні — така ж смішна та дурашлива нісенітниця, але слухається на одному диханні.

Тек-с… Тепер про те, що не зрозуміло… От скажімо є думка, що в форматі подібної вечірки-Дня Народження увесь цей карнавал виглядав суперово. Без питань!

А якщо оцінити стилістику гурту, та особливо музичну складову щодо масштабів України, або нашої гілки Галактики хоча б, не зникає думка: «ШОБ ШО?»

 

Олександр Чиж (Арт-Вертеп).

Дніпропетровськ-Дніпродзержинськ-Дніпропетровськ-таксі-диван.

 
 

Додав Art-Vertep 02 березня 2004

 

Коментарi

02 березня 2004

Хм... в прошлый раз их было трое!

02 березня 2004

Здається, був концерт (нажаль погано пам’ятаю:) ), здається "веселі":) хлопці (точно талановиті)... одна людина після концерту (на наступний день), коли я запитав як охарактеризувати творчість "Хаммерманів", відповіла: "Панкі-пєдіки", отаке... хоча, власне мені, точно сподобалось!

03 березня 2004

На мой взгляд не стоит обвинять ХЗВ в принадлежности к меньшинствам, они просто бравируют этим, но сами в кукушку врядли тыкаются.

03 березня 2004

В данном случае факт тыканья в кукушку не важен. Талантливые люди, что уж тут говорить.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска