Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

5`NIZZA Весна 5.96 Mb
5`NIZZA Немає куль 3.88 Mb
5`NIZZA Я не той 4.02 Mb
5`NIZZA Зачекай (кавер-версія пісні ТНМК) (2007 р.) 3.36 Mb
5`NIZZA Відео — Новый день (2006 р.) 3.24 Mb
5`NIZZA Відео Новый день 3.24 Mb
Потік MP3 Товари Інформація

Автори / 5`NIZZA / Дует «5’nizza» припинив існування

Дует «5’nizza» припиняє своє існування. Думки і бажання учасників проекту Сергія Бабкина і Андрія «Сана» Запорожця кардинально розійшлися в процесі запису третього студійного альбому.

Музикантами було ухвалено рішення про те, що «П\'ятниця» залишиться в історії як акустичний дует з двома альбомами, а новий матеріал стане сольним проектом Андрія Запорожця, що отримав назву SunSay.

Про нього - яскраво і красномовно – Ірина Седова:

Надзвичайно красивий і високопрофесійний альбом SunSay – це сольний проект Андрія «Сана» з «5’nizza». Власне, цей матеріал міг стати третім альбомом гучного харківського дуету, якби планети стали інакше.

Задумка була наступна: записати в новому альбомі живі барабани, бас, клавіші та електрогітару, які мали змінити акустичний проект до невпізнанності. Але в процесі роботи думки й бажання учасників розійшлися, стало зрозуміло, що функції людини-оркестру Сергія Бабкіна виконують справжні інструменти. Вирішили, що новий матеріал з текстами Сана стане його сольним проектом. Але деякі гітарні партії і бек-вокали Бабкіна на альбомі все-таки є, і Сан цим дорожить.

Результат перевершив сподівання, і абсолютно всі розрізнені ідеї зібралися у складний пазл якомога краще на петербурзькій студії «Добролет» під керівництвом Андрія Алякрінського. В ході музичного експерименту панк-рок змішували з хіп-хопом та соулом, індастріал – з трип-хопом, фанк – з босса-новою, а пост-рок із джазом. Недивно, що де в чому альбом звучить дуже психоделічно: адже кожна пісня записана в іншому жанрі. Чи стане цей проект маскультурою або андеграундом ще незрозуміло, адже це не схоже ні на що з того, що зараз модно.

Пісні, вже відомі по останніх концертах «5’nizza», змінилися до невпізнання. Речитативи поступилися місцем мелодійності, і шикарному вокалу Андрія є де розвернутися. За бітбокс в SunSay відповідає Фейм (Слава Семенченко) з Києва, решта музикантів – харків\'яни. Всі «важкі» гітари записував Гарік з гурту «Чайка», фанка привніс басист Фед (Ігор Фадєєв) з «Luk»’a, джазу дав клавишник Юхим Чупахін, а барабанщиком став Сергій Балалаєв, що вміє грати все від хардкора до свінгу.

З петербурзьких музикантів в записі взяли участь гітарист Вадим Сергєєв (Сплін, Optimystica Orchestra), трубач Роман Паригін (Spitfire, Ленінград) і саксофоніст Олексій Канєв (Ленінград, Ska-jazz Review). З московських – несподівано Сергій Кльовенський, людина зі, скажімо прямо, іншої, этно-тусовки, який зачарував Сана звуками своїх волинок і дудуків.

Одного переліку таких різних музикантів і згадування стилів уже достатньо, щоб зрозуміти, що пазл вийшов яскравий, непростий і несподіваний.

«Я не люблю розпилюватися, - говорить Сан.- Я люблю робити щось одне, але добре. І я вклав у цей альбом всю душу. Є відчуття, що ми зробили щось велике і справжнє».

За матеріалами прес-служби гурту SanSay

 
 

Додав Art-Vertep 04 жовтня 2007

Про автора

Складається з двох учасників:(нік Сан) — вокал   Андрій Запорожець - — вокал Сергій Бабкін (нік «Отець рідний») — вокал, акустична гітара, імітує голосом різні музичні інструменти та звуки, human bea

Автори пов'язані с новиною

SunSay

 

Коментарi

ivankin
04 жовтня 2007

Рекламный релиз какойто. Шикарный вокал....йопт.

09 жовтня 2007

От жалко пацанів...

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска