Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Моторролла Настояшчий мушчина (сварщік) 9,70 Mb
Моторролла Дівчинку убив я (2008 р.) 3,11 Mb
Моторролла На смітнику життя (2007 р.) 4,90 Mb
Моторролла 8-ий колір 5.96 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Моторролла / «Мотор'Ролла» повертається до «Аеліти»

Широко знаний хіт «Аеліта» хмельницького гурту «Мотор'Ролла» незабаром отримає свою відеоверсію. За словами чільника гурту Сергія «Сєні» Присяжного, цю композицію не планували фільмувати - адже вона вже давно відгриміла в радіоефірах, та й свого часу видавався сингл «Аеліта» - але так сталося, що пісня несподівано сама вирішила свою долю.

«Прямо зараз ми готуємо до виходу новий сингл під назвою «Полум`я». Саме на цю пісню й збиралися зняти відео - тобто на даний момент з «Аелітою» робота завершена, натомість всі сили ми вирішили кинути на «Полум`я», - коментує Сєня Присяжний. - Але сталася одна дуже приємна несподіванка - зі мною зв`язався Сергій Неретін - автор і ведучий програми «Кіно.UA» на УТ-1 - і сказав, що чув «Аеліту» і вона йому сподобалась настільки, що Сергій готовий зняти нам кліп на цю пісню. Ми, звичайно ж, погодились - тож у кінці жовтня офільмуємо «Аеліту».

Також відомо, що «Мотор'Ролла» і Неретін вже узгодили сюжетну лінію кліпу й обіцяють, що вона буде доволі цікавою й матиме соціальний підтекст і дуже несподівану розв`язку.

Натомість вже в середині листопада у вітчизняному радіопросторі відбудеться і прем`єра пісні «Полум`я». Доречі, «Полум`я» стане вже четвертим радіосинглом до нової платівки гурту, яка отримала назву «Кольорові сни».

Новий альбом, за словами Сєні, перебуває зараз на фінальній стадії підготовки. Очікується, що на альбом увійде 12 оригінальних пісень, два відеокліпи, декілька реміксів та мультимедія. У даний момент накопичений матеріал проходить етап зведення. Саунд-продюсером виступає Віктор Страннік (Jay Records, Київ). Одна з пісень з наступного альбому під назвою «Дівчинку Убив Я» у данний час зводиться у власній студії групи «Ключ» (Klooch) у Канаді. Попередня дата релізу альбому «Кольорові Сни» - початок грудня 2007-го.

@Music

 
 

Додав Art-Vertep 18 жовтня 2007

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска