Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Міжнародний театральний фестиваль Драбина / Перформенс для преси на «Драбині»

30 жовтня 2007 року у каварні «Кабінет» (вул. Винниченка, 12, м. Львів) відбувся прес-перформенс біля «драбини» - театралізована прес-конференція за участю координаторів фестивалю Оксани Дудко, Тані Гаврилюк та Івана Нишпора. Головними героями перформенсу стали актори театру «Або.. або», які репрезентували гасло цьогорічного фестивалю «Єдність у різноманітті». Актори зобразили Алісу у Країні чудес, що грала в шахи із сучасно-стилізованим Кроликом, рафіновану львівську панянку Пані Боруцьку, яка майстерно прикрашала найбільший атрибут фесту - драбину, ретрочитачів фестивального часопису «Щаблі», а також ворожку, яка за допомогою чарівної кулі пророкувала долю кожному присутньому на перформенсі. Всі учасники прес-конференції отримали у подарунок кольорові драбинки і перший номер фестивального часопису «Щаблі».

Координатори «Драбини» розповіли про особливості цьогорічного фестивалю, наголосивши на його нововведеннях.

«Вперше на фестиваль приїдуть театральні колективи з Чехії, Польщі та Румунії. Також вперше ми презентуватимемо «Кіно'театр», тобто ніч показу короткометражних фільмів», - зазначила Оксана Дудко. «Драбина - це не лише театральні постановки, це ще і хороша можливість чогось навчитись. Вперше до нас приїдуть режисери з-за кордону, які проводитимуть майстер-класи для усіх бажаючих», - додала вона.

Прес-центр IV Міжнародного молодіжного фестивалю аматорського театрального мистецтва «Драбина»

 
 

Додав Art-Vertep 31 жовтня 2007

Про автора

Для когось драбина – це звичайнісінький реманент, схований на горищі або в підвалі, для нас – Драбина – це можливість знайти собі подібних й щаблина за щаблиною дертися нагору мистецького неба.

Автори пов'язані с новиною

Перформанс

 

Коментарi

Art-Vertep
01 листопада 2007

30 жовтня у Львові вийшов друком перший номер “Щаблів” – часопису IV Міжнародного молодіжного фестивалю “Драбина”.
На шістнадцяти сторінках фестивального часопису зібрана найповніша інформація про учасників цьогорічної “Драбини”, закордонних гостей, проекти в межах фестивалю і склад журі. Надалі планується випуск ще двох номерів, присвячених безпосередньо подіям на “Драбині” і рефлексіям відвідувачів. Незмінно в “Щаблях” можна буде знайти критичну оцінку виступів театральних колективів, а цьогоріч часопис вперше доповнять ілюстрована Мапа подій і театральний гороскоп.
“Щаблі” є виключно фестивальним виданням. Вони з’являються лишень на “Драбині” і для “Драбини”. Разом з нею святкують, разом з нею вдосконалюються, разом з нею виставляються на горище у часі поміж виставами. Розповсюджуватимуть часопис в міському Палаці культури імені Гната Хоткевича та Духовному театрі «Воскресіння». А скоро його можна буде прочитати на web-сторінці “Драбини” www.drabyna.lviv.ua

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска