Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Роллік`с День у день (2007 p.) <p>3,44 Mb</p>
Роллік`с Частіше посміхайся :) (2007 р.) 3,64 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Роллік`с / Не будь байдужим!

21 жовтня гурт «Роллік’с” відвідав Запоріжжя в рамках громадського руху «Не будь байдужим!».

Концерт відбувся в місцевому Палаці Спорту, який вміщує приблизно 5000 осіб. Окрім «Роллік’са», також грали такі гурти: «Моторрола», «От Вінта», «Мандри». Зал був заповнений майже вщент. «Рол лік’си» розривали першими і заграли 6 пісень зі свого дебютного альбому. Це був не перший виступ «Роллік’са» в Запоріжжі, оскільки гурт неодноразово «світився» в цьому місті на фестивалі «Перлини Сезону». Останній виступ був в липні 2006 року. Їх тут знали і навіть чекали – це було видно по реакції публіки. Завдяки цьому музиканти почували себе ніби на рідній сцені, і виступ перевершив всі сподівання – це був просто вибух! Чудовий звук, світло, атмосфера надихали на виконання не лише хітів, але й відносно нових композицій гурту. Все було на вищому рівні, жодних сутичок, ніяких непорозумінь!

«Роллік’с» вперше бере участь в акції «Не будь байдужим!». Слід зазначити, що цей громадський рух спрямований на поширення і популяризацію української мови серед населення. Як правило, акції руху проходять в містах, де більшість населення розмовляють російською. «Роллік’с» як гурт з активною громадянською позицією вирішив приєднатися до цього руху, оскільки поділяє ідеї та мету акції «Не будь байдужим!». Тим більше, що гурт сам зацікавлений в поширенні української мови, позаяк створює україномовний музичний матеріал. Детальніше про рух можна дізнатися на сайті nbb.com.ua

Хлопці з гурту «Роллік’с” вже раніше намагалися звернути на себе увагу, але відповідної очікуваної реакції так і не дочекалися. Але якось на презентацію їхнього дебютного диску в Києві завітав один з керівників цієї громадської організації Валерій Умрихін, і через деякий час після безпосереднього знайомства музикантів запросили взяти участь в акції. Наразі невідомо, в якому місті можна буде побачити гурт «Роллік’с” в рамках акції, оскільки склад учасників проекту «Не будь байдужим» постійно змінюється. За останніми даними в листопаді заплановано провести концерти в Дніпропетровську та Миколаєві.

«Роллік’с» навіть написав пісню з однойменною назвою «Не будь байдужим!», яка, можливо, увійде до другого альбому. Але наразі одна з пісень з дебютного диску «Мікр off/on на перевірка» має увійти до збірки композицій учасників Руху і буде поширюватися серед населення цілком безкоштовно. Вихід збірки орієнтовно заплановано на листопад цього року. Також планується вихід збірки кліпів учасників акції, в тому числі і гурту «Роллік’с».

 
 

Додав Тетянка 31 жовтня 2007

Про автора

Склад гурту: Ігнатов Дмитро (вокал, тексти) Міщенко Максим (гітара) Мурашов Олександр (бас, музика) Андрієнко Олександр (барабани) Про назву: походить від англійського «Rollick», що в перекладі

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска