Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Роллік`с День у день (2007 p.) <p>3,44 Mb</p>
Роллік`с Частіше посміхайся :) (2007 р.) 3,64 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Роллік`с / Обережно: кроллік`с! Гурт «Роллік'с» у Дніпропетровську

Не думаю, що знайдеться багато людей, які ще не чули про херсонських хлопців «Роллік'с». Дует з Сашком Положинським (гурт «Тартак»), а також перемога минулого року на фестивалі «Снікерс Урбанія» зробили їм ім’я в Україні. До речі, свою перемогу на «Урбанії» Роллікси здобули саме у місті Дніпропетровську, тож, мабуть, настав час повернутися туди та дати сольний концерт?..

Отже «Роллікс» це: Дмитро Ігнатов (Fa-Ra) – вокал, тексти, Максим Міщенко – гітара, Олександр Мурашов (MuraShow) – бас, музика, Олександр Андрієнко (Жук) – барабани.

На прес-конференції хлопці розповіли нам, що виступають у клубі вони лише вдруге, що кролики – це дуже важливі для них тварини та що їх зовсім не турбує, скільки людей прийде їх послухати. Також ми дізналися, що грають вони для власного задоволення, звісно тільки те, що подобається саме їм. Вони б хотіли, щоб над їх текстами справді замислювались люди, щоб їх не вписували у рамки існуючих стереотипів, а сприймали такими, якими вони є. Хлопці вважають, що музичний продукт, який створює гурт народжується завдяки різним музичним інтересам його учасників: вокаліст Фара більш романтичний та м'який, а решта хлопців мають трохи важкіший настрій в музиці. Їх логотип, морда кролика-шкідника, повністю відповідає настрою гурту, до того ж ця пухнаста плодовита тваринка близька по духу вокалісту групи, починаючи з самого дитинства і закінчуючи буденним житттям.

Так вже сталося, що робити гроші на музиці в Україні не легко, тому вільний час Роллік'сів вимірюється у прямому розумінні хвилинами. Бо доводиться розподіляти його так, щоб вистачило і на роботу, і на репетиції. Саме тому зйомки кліпу на пісню «День у день», як це не дивно, тривали рівно один день. Після такої передмови, звичайно, не чекаеш від відео чогось «феноменально-екстравагантного», бо, здавалось би: ну що там можна за день зняти? Але ні, відео вийшло якісним та гармонійним, і вже зовсім скоро ми зможемо побачити його на каналі «Enter music».

У найближчих планах гурту невеличкий тур містами України: прийшов час і себе показати, та й на інших подивитись.

Після презентації кліпу, хлопці побрали до рук інструменти, і от десь тут усе почалося... Вже з першого стрибка Фари можна було відчути всю енергетику та драйв, який просто сипався у вуха всіх слухачів. Коли на тебе з усіх сторін ллється драйв у повному розумінні, коли вокаліст ковбаситься і вигукує «Стрибай до гори, вище!», ну як тут не пострибати? От і слухачі теж не змусили довго чекати – поступово, пісня за піснею, на танцмайданчику стрибало та казилося все більше і більше прогресивної молоді. «Шалені кролики» вибухнули і заштурляли голови усім дніпропетровцям та, певно, і собі теж. Десь перед сценою маячив жовтоблакитний прапор з написом «Дніпро», мабуть щоб Роллікси неодмінно запам'ятали, в якому місті їх вже чекають наступного разу.

Година виступу пролетіла дуже непомітно, як то кажуть на одному диханні, перепочити не вдалося нікому – ані гурту, який несамовито штурляв позитив зі сцени, ані публіці, яка підспівувала, підстрибувала та з широко відкритими очима ловила та запам'ятовувала все, що відбувається.

Порадувала професійність та щирість музикантів. Порадував приємний настрій та дружня атмосфера. Та порадували слухачі, які після закінчення, перебиваючи один одного кричали: «Ро-ллікс» та «Ци-цьки». Не зовсім зрозуміло, до чого тут друге, але над тим вже не задумувались, бо було просто весело.

Олексій Корнілов, СУМНО

Фотозвіт з концерту від Олени Корнілової

 
 

Додав Art-Vertep 27 листопада 2007

Про автора

Склад гурту: Ігнатов Дмитро (вокал, тексти) Міщенко Максим (гітара) Мурашов Олександр (бас, музика) Андрієнко Олександр (барабани) Про назву: походить від англійського «Rollick», що в перекладі

 

Коментарi

27 листопада 2007

О чем Вы?
Половина зала, на выходе, ругалась,требовала администратора рок-кафе и возврата денег за концерт. 40 минут.Такого концерта по продолжительности в рок-кафе еще не было.

27 листопада 2007

Олександр, особисто я не зустріла у залі жодної людини, яка б була не задоволена Та намагалась повернути гроші назад, як ви кажете.
Мабуть це все дуже суб\'єктивні речі. Не сподобалось - помітив погане, сподобалось - не помітив :)

29 листопада 2007

Сначала, когда узнал, что они приезжают, думал, что это круто...
Но... Потом я понял, что они не профессионалы, а аматоры!!!
Как можно играть такой короткий концерт???

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска