Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Таліта Кум Гаряча і гірка 6.13 Mb
Таліта Кум Романс (2007 р.) 2.91 Mb
Потік MP3 Товари Інформація

Автори / Таліта Кум / «Таліта Кум»: кохання й кава

Музиканти гурту «Таліта Кум» готові ознайомити публіку з першим синглом до свого другого альбому, над яким тільки-но завершили роботу. Зйомки кліпу на пісню «Гаряча і гірка» відбулися 14 грудня на знімальному майданчику «Укрнаучфільму».

Зйомки кліпу відбулися під пильним керівництвом режисера Алана Бадоєва. Оператор — Олексій Хорошко. Над образом нової Таліти Кум працювали: стиліст — Василь Бондаренко; візажист — Тетяна Хорькова; перукар Сергій Троско.

Пісня «Гаряча і гірка» про дівчину — каву. Написала Юля її не випадково, тому що сама співачка — запекла любителька чорної кави.

Кліп запрошує нас до паризької кав’ярні, Де Юля Міщенко в новому і несподіваному образі рятує молоду романтичну пару від розчарування в коханні, яке так само як і кава, «гаряче і гірке». В кліпі були задіяні як молоді, так і достатньо відомі актори.

 
 

Додав Art-Vertep 19 грудня 2004

 

Коментарi

Люди кохайте, томущо життя таке прекрасне і коротке що так покохати як я покохав встигнути зможе тільки божевільно закоханий в життя і все навколишнє як я. Живіть коханням і воно вам за це подарує вічність. Дзвоніть закохані в життя. 8(050)5005775

13 лютого 2006

Це знову я Саша, знову про кохання але вже до System Of A Down воно також прекрасне і скажене. Ці чотири чортяки мене зводять з розуму і завжди мене розуміють коли мені не по собі. Коли погано попробуйте включити на всю катушку System (не дивлячись на крики батьків) і просто розслабитись! Мені дякую казати не потрібно, я сам все знаю!!! Тримайтесь в капцях і частіше посміхайтесь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 лютого 2006

Альо народ тут що нікого ніколи не буває!? Чому всі такі нудні що в неті шукають лише слова: біль, вбивство і все з цим повязане. Опртимісти ви що заснули!!!??? Якщо ж комусь так погано що він себе перестав вважати оптимістом або просто погано то мій "телефон довіри" завжди буде радий почути від саме тебе дзвінок. Двоніть закохані і не закохані сьогодні ж такий прекрасний празнік!!! 8(050)5005775 - ПОЧУЄМОСЬ!!!!!!!!!!!!!!

17 лютого 2006

Кароче народ я поняв що нема чого сюда писати, доречі мій новий номер 8(097)3729616 . Тут що від мене одного лишень коментарі!!!??? Таке відчуття ніби я в пустелі сам із собою розмовляю. Не будьте смішними і не шлангуйтеся. Ну дзвоніть же. Ах да рубля жалко. Ну ну - так і від скупості і поздихаєте??? Забудьте трохи про цю напряжну буденність і про ці всі повсякденні проблеми. Посміхніться кому небуть і побачите що і всамизх появиться настрій. Якщо ніхто не позвонить то я забю на цей сайт...

20 лютого 2006

Ну як же ж так можна люди не звонити і не давати про себе знати, не такий я поганий як здаюсь! Знаєте моя дівчина зараз гуляє з якимось луньом, а я тут сижу на роботі і парюсь, ну і не нервуватись мені!!!! Убю падл*у. Ця моя зараза хоче шоб я зійшов з розуму? Ну я їй дам. Вот візьму і піду сьогодні до друга на день народження і набухаюсь а потом..............ой шо буде потом!!!!!!!!

20 березня 2006

Троско Сергей Лучший в мире парикмахер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Я в восторге от его робот!!!!!!!!!!!!!

у вівторок о 15:57

Слухай паріхмахєр може б ти сам постригся бо в тебе шось волос ломкий кажеться чи то жизнь в тебе така погана?

вчора о 23:25
12

o chem vi rebjata&

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска