Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Ані Лорак The dream of brighter day (2008 р.) 1.70 Mb
Ані Лорак Три звичних слова 5.35 Mb
Потік MP3 Товари Інформація

Автори / Ані Лорак / На «Євробаченні—2008» Україну представлятиме Ані Лорак

Заслужена артистка Укра­їни Ані Лорак представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євро­бачення—2008», фінал якого пройде 24 травня у столиці Сербії Белграді. Про це повідомила 21 грудня Національна телекомпанія України. Згідно з Положенням Європейського мовного союзу, Національна телекомпанія України має право проводити національний відбірковий конкурс або самостійно, на власний розсуд, визначати, кандидатуру, яка представлятиме країну на «Євробаченні», а також пісню та мову, якою буде співати виконавець. Президент Національної телекомпанії Віталій Докаленко вибрав легший і логічніший шлях участі у конкурсі. Він запропонував поп–діві Ані Лорак без відбіркових турів заспівати у Сербії, звідки походить переможниця «Євробачення—2007» Марія Шеріфович. Якби діяли старі правила конкурсу, то нашій Ані не довелося б боротися за місце у фіналі — після 2–го місця Сердючки минулого року, вона потрапила б туди автоматично. За новими правилами, «білі люди» — з чотирьох країн засновниць і країни–переможниці минулого конкурсу, всі решта б’ються у півфіналі, якщо ж пощастить — тоді й у фіналі.

У 2005 році Кароліна Куєк (справжнє ім’я Лорак) мала представляти Україну на Євробаченні, однак тодішній гуманітарний віце–прем’єр Микола Томенко наплював на умовності і вольовим рішенням делегував на «Євробачення» івано–франківський гурт «Ґрин­джоли», авторів пісні «Разом нас багато». Європа нас не зрозуміла, і хлопці зайняли одне з останніх місць. Після того випадку Ані Лорак заприсяглася більше ні за які гроші не брати участі в конкурсі і забути про «Євробачення». Які ж аргументи переважили і як умовили артистку, стане відомо після сьогоднішньої прес–конференції. А також про пісню, костюми і команду, з якою вона виступатиме на сербській сцені 24 травня.

Віталій Козловський на вихідні перетнувся з Кароліною на зйомках і першим привітав співачку з поїздкою на «Євробачення». «У нас з Ані приятельські стосунки. Якщо вона мене запросить їхати в групі підтримки, я з радістю погоджуся. Сподіваюся, що наступного року відбірковий тур буде проводитися чесно, і я зможу взяти в ньому участь. Я співаю наживо, впевнений у своїх силах і давно готуюся заспівати на «Євробаченні». Кароліна заслужила такий подарунок від Національної телекомпанії, адже її нечесно відсунули на задній план у 2005–му. Без відбору свого часу їхали також Пономарьов і Руслана», — каже Віталій «УМ».

Прес–секретар компанії «Мамам’юзік» Марія Степаник каже, що поп–артисти знали раніше про вибір кандидатури Національною телекомпанією, але, що це буде Ані Лорак, дізналися лише на вихідних. «Ми братимемо участь у відбірковому турі наступного року, а Лорак щиро бажаємо перемоги. Вона ще у 2005–му мала поїхати. За Вєрку Сердючку, продюсером якої є Юрій Нікітін, голосувала вся Україна, а потім Європа. Тому Нікітін за те, щоб його дівчата («А.Р.М.І.Я», «Арктика», «НеАнгели») пройшли відбірковий тур і представили Україну в Європі. Коли було оголошено, що відбіркового конкурсу не буде, «НеАнгели» вирішили податися у Європу. Вони братимуть участь влітку у гей–параді в Амстердамі і німецькому лав–параді. Так що наші без «Євробачення» будуть у Європі», — ретранслює думки артистів Марія Степаник.

Ольга Жук, «Україна Молода»

 
 

Додав Art-Vertep 25 грудня 2007

Автори пов'язані с новиною

 

Коментарi

27 грудня 2007

"У 2005 році Кароліна Куєк (справжнє ім’я Лорак) мала представляти Україну на Євробаченні, однак тодішній гуманітарний віце–прем’єр Микола Томенко наплював на умовності і вольовим рішенням делегував на «Євробачення» івано–франківський гурт «Ґрин­джоли», авторів пісні «Разом нас багато».

Хочеться нагадати авторці статті, що Томенко тоді справді порушив правила відбіркового конкурсу, проте остаточне рішення приймали глядачі своїми голосами. Тому розмови про делегування Гринджол на ЄБ урядовцями безпідставні.

28 грудня 2007
mp3

дівчат з «А.Р.М.І.Я», «Арктика», «НеАнгели» потрібно відправити до європейських борделів, ним там саме місце

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска