Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Бумбокс Бета-каротин 2010 3,70 Mb
Бумбокс Поліна (2008 р.) 3,99 Mb
Бумбокс Хоттабич (Саундтрек, 2006 р.) 6.32 Mb
Бумбокс Бета-каротін 3.07 Mb
Бумбокс Діагноз 3.26 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Бумбокс / Кіровоград «обумбоксився», а «Бумбокс» «окіровоградився»!

У середу 13 лютого кіровоградська молодь отримала доволі рідкісну нагоду побачити і послухати «наживо» у нашому місті представників актуальної української музики – популярний вітчизняний гурт «Бумбокс», а музиканти, у свою чергу, відкрили для себе Кіровоград, виступивши вперше на сцені обласної філармонії.

«Бумбокс» нині перебуває у турі з новою программою «Тримай». Чи не через це музиканти відпрацювали кіровоградський концерт подібно до робітників за верстатом – чітко, злагоджено, якісно, але без, як-то кажуть, «вогника». Хоч як не намагався соліст колективу Андрій Хливнюк вселити у глядачів віру у винятковість їхнього виступу в нашому місті, але особливого запалу, на жаль, не відчувалося.

Концерту, напевне, бракувало якоїсь «фішки», якогось несподіваного виконання знайомих пісень тощо. На роль «ексклюзиву» мав, судячи з усього, претендувати сольний номер штатного діджея «Бумбокса» Валіка, котрого не так давно було запрошено відіграти сет на відомому лондонському «DJ-battle». Проте клубна музика тим більше у стінах філармонії виглядала, м'яко кажучи, дивно, що навіть молодь, яка до того жваво витанцьовувала під «Бумбоксові» хіти, на мінісеті Валіка почала розсаджуватися по місцях.

За відсутності кращого, на головну несподіванку кіровоградського концерту «Бумбокса» номінуємо абсолютно нову пісню «Наодинці». По-перше, поруч з доволі непоганим текстом привернув увагу і новий саунд – коли танцюючі переді мною трохи розступилися, стала зрозуміла причина цієї зміни: Андрій Самійло грав свою партію вже не на акустичній, а на електрогітарі. Маю сказати, що вийшло доволі несподівано, не по-«бумбоксівськи» жорстко. Цікаво буде побачити, чи продовжаться вправляння гурту з новим звучанням.

Наприкінці концерту «Бумбокс» підтвердив чутки, що вони не люблять виконувати улюблену багатьма балладу «Квіти у волоссі». Особисто я очікував, що саме цей суперхіт буде останнім, але фінальною піснею, якщо можна так сказати, «на біс», стала «Вахтерам». Загальне враження – хотілося більшого. Як поскаржилася одна з дівчат у післяконцертній штовханині у гардеробі: «Чому так мало?!»

Дмитро Шульга, «Весь Кіровоград»

 
 

Додав Art-Vertep 15 лютого 2008

Про автора

То й що ж таке БУМБОКС? Передусім — м’який, іронічний і дещо меланхолійний вокал (Андрій Хливнюк), ненав’язливе срібло гарної акустичної гітари (Андрій «Муха» Самойло), ритм-бокс та різні ді-джейські штучки (Ва

 

Коментарi

21 лютого 2008

По-моему песня "Вахтерам" просто супер. Мечтально, романтично...
"Квіти у волосі" - слова песни афигенные.Жизненно..
Вы лучшие.

23 червня 2008

Бумбокс самая лучшая группа в мире!!!!!!!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска