Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Собаки в космосі Хвилинку (2009 р.) 3,85 Mb
Собаки в космосі Штаны (2008 р.) 2.20 Mb
Собаки в космосі Політика (2007 р.) 2,99 Mb
Собаки в космосі «Хочу я быть» (2005 р.) 2.25 Mb
Собаки в космосі «Выходной» (2005 р.) 2.87 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Собаки в космосі / «Гурт шукає продюсера» або драйв від «Собак у космосі» - танцюють всі!

Чого може досягти музикант за вісім років? Та що там за вісім, коли переможці різноманітних зіркових фабрик та караоке на майданах за два місяці інтенсивноі розкрутки безнадійно захворюють на зірковість. Що й казати, всі були свідками стрімкого творчого злету якогось там Віталіка Козловського, з якогось там містечка, який до речі тепер за гонорари менші ніж у Меладзе не працюе. Настрою немае, мабуть. Таких прикладів можна навести сотні – украінський глядач вже навіть не впадае у відчай, коли клацаючи пульт по музичних каналах знову бачить незнайомі обличча. Слідом за мертвою стадіею в украінському шоу-бізнесі почався період дикунства – той, хто мае хоч якісь грошенята, несподівано відкривае в собі талант до співу, а проплативши не дуже дорогий ефір украінського телебачення – ще й починае цілодобово катувати ним глядача. Ще одніею прикрою прикметою вітчизняного шоу-бізнесу е дуже маленький відсоток професіоналів на сцені. Більшість наших «музикантів» стають «музикантами» випадково, коли, наприклад, в Америці та Европі 95% зірок з п,яти років займаються співом та хореографіею, мають спеціальну музичну освіту та досвід. і та ж сама Брітні Спірс, яка зараз е посміховиськом всього світу, через свою надто епатажну поведінку, професіональна співачка з неабияким хистом, дарма що такий талант зпівпав з ляльковою вродою.

Та повернімось на наші терени. На такі прикрі думки наштовхнув виступ групи «Собаки в космосі» в Рок-кафе, організований мистецькою агенціею «Арт-Вертеп». Гурт існуе і активно функціонуе з 2000 року, тобто 8 років. і те, що хлопці такі близькі до народу дае підставу для висновку не на користь іх зірковості. Але відразу окреслимо формат гурту – «Собаки в космосі» грають ска-панк (позитивний поп-панк з духовими інструментами), - в даному випадку це тромбон і саксофон. Талановиті хлопці народились і проживають в Харкові, гурт на чолі з вокалістом Олександром Болдиревим налічуе шість музикантів, а серед творчих здобутків – два повноцінні альбоми - «Вафли» 2002 року та «Группа ищет продюсера» 2007 року. Мабуть, через те, що розкрутка полягла на плечі самих музикантів, вони вирішили піти шляхом активноі концертноі діяльності, про що свідчить іх творча біографія. В період з 2000 року «Собаки в космосі» дали більше п,ятидесяти концертів, та отримали декілька музичних винагород. Вони виходили на одну сцену з Марічкою Бурмакою, з зірками фестивалю «Таврійські ігри», з популярним московським панк-гуртом «Таракани!»(під час російського туру), з группами «ОтВінта» і «Скай», і з багатьма іншими, чиі назви для нас вже не пустий звук.

Натяк зрозуміли? Всі, хто і березня був на концерті «Собак у Космосі» - зрозуміли. Не дивлячись на те, що гурт по великому рахунку не розкручений, а відповідно й прихильників мае не багато, концерт пройшов дуже драйвово. Ні – концерт пройшов супердрайвово. Публіка складалась з прихильників гурту, прихильників стилю ска, та небайдужих до музики взагалі. Навіть ті пісні, які вважались ліричними спонукали до слему (вид танцю в панк-культурі, коли на танцполі підстрибують і штовхаються). Що й казати про другу частину вечора – танцювали всі! Починаючи від самих музикантів, і закінчуючи працівниками «Арт-Вертепу» та охороною. А пісні про Памелу Андерсон та про те, що «я не люблю спортивних штанів…» співали і офіціянти. До цього часу таких тотальних веселощів Рок-кафе ще не бачило. Енергоообмін з публікою у «Собак в Космосі» такий потужний, що професіоналізм, який доречі на високому рівні, випав далеко з поля зору.

Час замислитись, чому ми обираючи подарунки друзям, або собі, купуемо диск «Океан Ельзи», «Скай», Потапа із Настею, або хто зна кого ще? Чому ми ходимо на іх концерти за 100-200 гривень від нудьги, або тому що вони розкручені? Чи буде наш шоу-бізнес таким, як в Європі? – Все це залежить від нас, глядачів.

Вікторія Лобусова, спеціально для «Арт-Вертепу»

 
 

Додав Art-Vertep 02 березня 2008

Про автора

Харківська група «Sobaki v Kosmose» виконує пісні власного творення. У своїй музиці поєднує елементи ska, jazz, disco, rock, і навіть drum n bass. Концерти колективу проходять при повному аншлагу; пісні ротуються на радіостанціях України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска