Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

LЮК До побачення (2007 р.) 9,11 Mb
LЮК Антон (2009 р., сл. Сергія Жадана) 8,62 Mb
LЮК Ті Ві 5.63 Mb
LЮК Спрага 3.49 Mb
LЮК Lemon 3.74 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / LЮК / «Lюk» і нове відео на пісню «Le Port»

Гурт «Lюк» завершив роботу над відео-кліпом до пісні «Le Port» з останнього альбому «Sex». У записі цієї пісні, як і у зйомках кліпу до неї, брав участь добрий друг гурту і актор з великої літери – Сергій Бабкін. Режисером кліпу став відомий київський кінематографіст Філ Лі. 3D-графіка, втілена в цьому кліпі в образі співаючого Тіста, є плодом спільної творчості музикантів, талановитого 3D-аніматора Віктора Абрамовського та не менш талановитого Олександра Кратінова (Крота), який до всього іншого є барабанщиком гурту «Lюk».

Наприкінці лютого харківські музиканти вирушили у великий концертний тур в підтримку нового відео, який почався в Росії, навідається до Білорусі і на завершення проїдеться кількома містами України. У Дніпропетровську ви зможете побачитись з улюбленим гуртом 28 березня у «Рок-Кафе».

 
 

Додав Art-Vertep 03 березня 2008

Про автора

«LЮК» м. Харків Офіційний сайт: www.luk.com.ua LЮК відкрився навесні 1999 р. Група LЮК - це союз справжніх ентузіастів, заснований на широкій музичній обізнаності його творців. Рідне місто учасників групи&nd

Автори пов'язані с новиною

Сергій Бабкін

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска