Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / Європейський тур ГАЙДАМАКІВ, або навколо Європи за 14 днів

Після презентації нового, вже четвертого альбому, ймення якому КОБЗАР, Правдиві Воїни Світла відправились у європейський тур на підтримку платівки. За 14 днів ГАЙДАМАКИ відвідали 7 країн (Австрія, Німеччина, Польща, Данія, Бельгія, Швеція, Швейцарія), відіграли 13 концертів!!!

В усіх країнах люди дуже позитивно сприймали гурт з України, а на презентації альбому в Німеччині людей було стільки, що потрапити змогли далеко не усі бажаючі, тож декому довелося «тусуватися» надворі!.. Дуже сподобався гурт шведам – одразу після концерту у Стокгольмі ГАЙДАМАКИ отримали пропозицію грати там знову.

Під час закордонних мандрівок (тур на підтримку КОБЗАРЯ – далеко не перший, ГАЙДАМАКИ – дуже часті і бажані гості у Європі і чи не єдині представники України на найпотужніших фестивалях!) музикантам доводиться багато часу проводити у дорозі. Цього разу від Копенгагена до Стокгольму їхали тунелем (24 кілометри довжиною), а після виступу в столиці Швеції ГАЙДАМАКИ скористалися новим для себе видом транспорту: 16 годин від Стокгольму до Риги добиралися паромом! Перечитали все, що можна було перечитати, переслухали усе, що можна було переслухати, випили, в кінці-кінців, все, що можна було випити…

Завершився європейський тур великим концертом у європейській столиці – Києві. Не зважаючи на те, що концерт відбувався у Жовтневому палаці, це не стало перепоною для усіх бажаючих потанцювати під «вибухові» ритми інтелектуальної етносистеми ГАЙДАМАКИ.

Нині хлопці готуються до туру рідною країною! І першими (не враховуючи концерт у Києві, який став перевалочним пунктом між західним та східним слухачем) почути-побачити-відчути шалений драйв ГАЙДАМАКІВ зможуть жителі Донбасу (у одній пісні з КОБЗАРЯ Сашко Ярмола, фронтмен гурту,співає: «…а Донбас – це клас!», саме з нього і вирішили розпочати!).

Отож, усім шанувальникам якісної музики присвячується:

  • 22 березня – Дніпропетровськ (клуб «Тайм-Аут»)
  • 29 березня – Донецьк (live music bar «Liverpool»)
  • 30 березня – Запоріжжя (Палац Спорту «Дніпроспецсталь»)

 
 

Додав Art-Vertep 18 березня 2008

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

Автори пов'язані с новиною

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

 

Коментарi

14 березня 2008

Хвали мене, моя губонько... :)))

16 березня 2008

останній альбом навіть близько не лежав з "Перверзією" чи взагалі справжньою музикою. Зразу треба творити, а вже потім за бабло думати. Щоб пріоритет був нормальним. А то це дуже видно. В Музиці нічого не приховаєш.
"Кобзар" - хріновий альбом (хоч і породисто записаний), нікому не раджу його купувати. Сам скачав, і іншим дав ще до його презентації в Україні (ми все-таки маємо бути попереду, щоб там сам гурт не думав). І після такого альбому навряд чи щось їхнє куплю, не послухавши попередньо скачане.

16 березня 2008

ага, піратське розповсюдження процвітає...(((
от після таких, хто переписує і дає послухати друзям (а чи безкоштовно?), спробуй знайти альбом нормальної якості запису.
дефастер, а ти щось сам у житті зробив, крім переписування скачаного мп3 в домашніх умовах та гидування ними? у музикантів бувають різні альбоми, різні періоди творчості... хоча ти, звісно, мало знаєш про те 8)

16 березня 2008

я обов'язково піду на їх концерт, бо мало хто з сучасних виконавців несе таку енергетику живого виконання, як "Гайдамаки". і це непорівнянно з записом на диску!

Тім
16 березня 2008

Запис завжди є запис! Дуже мало хто грає так професійно і драйвово "наживо", як "Гайдамаки"!
от тільки виникає питання після прочитання останнього речення в статті, чи не вважають часом Дніпро Донбасом?)

17 березня 2008

2анті-фан : за "піратське розповсюдження" можна і арматурою дістати в реалі.Це заявка. Вибирай слова. Я - за мюзік фо фрі, хоч і сам творю музику. Це -реальність сьогодення, і нормальні музиканти це зрозуміли і пристосувались, а не женуть лажові диски за хороше лаве.
Кожна срань буде тут неіснуючу статтю шити, накидати свої снобські переконання і питати типу "що ти зробив для репу".
А щодо періодів творчості - то справді бувають такі періоду, коли хтось ведеться на закордонне лаве і лажає, випускаючи хуйові альбоми. І це правда, яка коле очі тобі і таким як ти. Руйнується звичний комфорт у сприйнятті чогось, так?

17 березня 2008

Мда-а... Цигани порівняно з вами - "культурнєйшиє люді"! А "Гайдамаки" вцілому класні, тільки дуже хвальковиті, ну та без цього зараз важко. І альбом на 70% нормальний, купуйте на здоров'я.

Art-Vertep
17 березня 2008

Панове, велике прохання стриманіше виражати емоції у коментарях і не переходити на погрози. Адміністрація сайту видалятиме занадто агресивні коментарі.

17 березня 2008

ок, ми вас розуміємо, просто зачепило, що невідомо хто говорить тут менторським тоном і заганяється.
я переважно коректна людина, просто наїзд не потерплю навіть в неті.

17 березня 2008

2 Galunchik : ніхто й не казав, що Гайдамаки не класні. Навпаки, дуже прикро, коли ти знаєш, як вони можуть, і бачиш те, що є. Але дискусія тут порожня, бо все одно в кожного свої поняття.

18 березня 2008

стаття з приводу з цілком справедливими коментами - http://sumno.com/content/view/2439/28/

18 березня 2008

так, цілком справедливі коментарі про показушну жовтезну статті)) це й без коментарів видно.
а шановна авторка як не була налаштована на критику (що свідчить про упереджене ставлення до відвідуваного концерту), зрештою перейшла на більш адекватну мову.
от що смішно, так саме налаштованість журналістів на критику, коли вони за акредитацією проходять на концерти і потім же обливають їх всім, чим можна.
відриваються ті, хто йде на улюблену групу задля задоволення!!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска