Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Скрябін Історія (2014 р.) 7.30 Mb
Скрябін Ненормальне літо (1999 р.) 6,95 Mb
Скрябін Не даєш (Cumbia Mix, 2007 p.) 2,64 Mb
Скрябін Ще одна пісня про любов (2006 р.) 5.65 Mb
Скрябін Спи собі сама 3.68 Mb
Скрябін Дихання 6.35 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Скрябін / «90% чоловіків на українській естраді – геї»

Сингл «Пающіє труси» презентував 13 березня у Львові фронтмен гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко. Він став першим кроком до створення однойменної дівчачої групи, яка має бути водночас стьобом і саркастичною реакцією на засилля на українській естраді «співаючих трусиків». Як розповів під час прес-конференції Кузьма, наразі уже є дві дівчини - вони і співають пісню, що вийшла синглом - які будуть учасницями цього гурту, а пошук ще двох продовжується.

«Ніколи не думав, що буде така проблема знайти дівчат, - зазначив він. - Спершу хотів, щоб співала Ірена Карпа, ми спробували, але мені не сподобалося. Вона сформована людина і ламати її якось не хочеться».

Відтак, за словами Андрія Кузьменка, він продовжує шукати дівчат, які б вміли читати реп, співати, а також - не бути обділеними інтелектом. «Вони повинні мати зріст не більше 160-170 см, а не бути «ходячими спицями, - наголосив він. - А ще - проходитимуть співбесіду на наявність IQ, адже їм доведеться відповідати на різноманітні питання».

Тексти для новоствореного гурту писатиме сам Кузьма. За його словами, уже три готових речі. Фронтмент «Скрябіна» не виключив, що після їх виходу в українському шоу-бізнесі знайдуть люди, які образяться, позаяк згадані у цих піснях. «Але все, про що там йдеться - правда: бо 90% нашої естради проходить через ліжко продюсера і стільки ж чоловіків, що співають - геї», - наголосив він.

zaxid.net

 
 

Додав Art-Vertep 16 березня 2008

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска