Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ТіК Білі троянди (2008 р.) 3,44 Mb
ТіК Олені (за участі Ляпіса Трубецького, 2006 р.) 3.88 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / ТіК / «Тихая» пісня увійде до нового альбому «ТіКу»?..

Новина про те, що вінницький гурт «Тверезість і Культура» заспівав «найтихішу пісню», облетіла мало не всю Україну.

Слова «Тихої» «вінницькі олені» позичили в народної пісні, яку, як зізнався фронтмент гурту Вітя Бронюк (на фото), почув ще у дитячому віці від однієї бабусі.

Трошки переробив слова, додав свого та й вийшла така пісенька, - каже Вітя. – Ми співали її давно. Але в турі «Байки про оленів» вперше виконали в Трускавці 12 березня. Співаємо у тих містах, де відчуваємо теплоту публіки та її готовність до таких пісень. Мабуть, «Тихая пісня» була написана у післявоєнні роки.

У Львові цією піснею «тіківці» просто «порвали» публіку на шматки. Уже на другий день після концерту вражені львів’яни повикладали в Інтернеті відео з концерту, де «ТІК» виконує «Тихую».

- Після того, як ми відспівали, нас почали викликати «на біс» словами «Тихую, тихую», - продовжує Бронюк. – Ми ще з хлопцями посміялись, що це ж треба 1,5 години відпрацювали, щоб потім люди кликали заспівати «Тихую».

У рідній Вінниці, де розпочався тур гурту, «Тихую» не заспівали. Кажуть, що зовсім не через те, що на концерті були присутні посадові особи міста, зокрема міський голова. «У Мукачевому теж був присутній депутатський корпус, - каже Вітя. - Але там ми цю пісню заспівали. Багато хто позаписував «народну» на мобільні телефони та поставив на рингтон».

Кажуть, що ця пісня може цілком повторити долю пісні «Олені», з якою стартанув «ТІК». А хлопці тим часом подумують про те, чи не включити «Тихую» до нового альбому, який писатимуть після повернення із всеукраїнського туру. При нагоді обіцяють заспівати народну й вінничанам.

«Тихая»

Побудила, ой, мати нас рано,
Ой, нас рано, ой, нас рано,
Побудила, ой, мати нас рано.

А це ж діти твої - сам і бав їх,
Наробив цих дітей - сам і бав їх,
Сам і бав їх, сам і бав їх,
Наробив цих дітей - сам і бав їх.

Ой піду я на гору крутую,
Заспіваю я пісню тихую,
Ой тихую, ой тихую
Заспіваю я пісню тихую.

Юлія Бугай, «Високий Замок»

6 квітня в рамках туру Україною ТіК завітає до Дніпропетровська, квитки на концерт можна придбати в Білокнижнику!

 
 

Додав Art-Vertep 25 березня 2008

 

Коментарi

26 березня 2008

Насправді "Тихую" хлопці заспівали в Трускавці ще в липні 2007 року на саундчеку перед вечіркою з нагоди місцевої радіостанції, тим самим порвавши всіх туди потрапивших:) А 12 березня вже офіційно повторили цей тріумф. Було дійсно дуже приємно двічі бути присутньою на прем"єрі. Дякую, ТІК!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска