Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Статті Інформація

Автори / Христя Бондар / 5-ий львівський SnapShot смакував «Космос як передчуття»

Для того, щоб 19 квітня, у вихідний день, чимось зайняти безмірну кількість фотографів-аматорів, професіоналів та просто людисьок, що швендяють скрізь з цифровими фотіками, МГО «КРОТУС» вирішила підготувати черговий (вже п’ятий) Snapshot. Цього разу змагання було присвячено темі «Космос як передчуття».

24 команди, які могли складатись з 1 до 4 осіб, що брали участь, стартували о 10.00 біля Монументу Слави. Там їм повідомили теми робіт та ще раз нагадали умови змагання. Головними з них були заборона комп’ютерної обробки знимок (можна тільки в тих межах, що дозволяє фотокамера учасника), перезнімання чужих фотографій та використання попередньо зроблених світлин. Прийти позмагатися міг кожен. В основному переважали студенти та звичайні любителі цифрового фото. Була ще й команда школярів 10-класників. Протягом 7-8 годин учасники Снепшоту надумували свої візії таких запропонованих тем:

1. Три, два, один… Поєхалі! (Наш спосіб потрапити у космос).

2. Політ. Фантазії в невагомості.

3.{Перший}Супутник життя.

4. Dark side of the Moon.

5. Пам’яті білки та стрілки.

6. Астрологічний прогноз на завтра.

Крім того команда отримувала ще два завдання бонуси, виконання яких не було обов’язковим. Як повідомляв координатор проекту Павло Бачинський, обрання тем проходило у вільний спосіб, бо на офіційному сайті кожен небайдужий міг запропонувати свою.

Фінішували цього разу всі. По завершенню змагання, з 17 до 18 години, команда мала представити на CD або на флешці по одній фотографії на кожне з 6 завдань. Роботи оцінюватимуться фотомитцями, журналістами та аматорами за такими критеріями, як точність виконання завдання, креативність, художність та технічність.

Слідкувати за новинами, вболівати, хвилюватись, чекати імена переможців на сайті www.snapshot.krotus.org ;)

 
 

Додав dzjunka 23 квітня 2008

Про автора

Троха журналюга, троха письменниця, троха ледащо...

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска