Увійти · Зареєструватися
 

MP3

НеДіля Чоловік і Жінка (2010 р.) 5,45 Mb
НеДіля Вий, мій ранок (неДіля & Росава) 3.14 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / НеДіля / «НеДіля» вирушає у політ

27 травня у кінотеатрі «Одесса-кино» відбулася презентація нового відео гурту «НеДіля» на англомовну пісню «I Will Fly». Режисером відеороботи став Сергій Озерянський (автор попереднього кліпу «НеДілі» на пісню «Знову сама», а також кліпу Росави «Спи, маленький козачок»).

Пісня була написана у 2002–2003 році. Текст пісні написаний у співавторстві Росавою і Тимофієм Решетько (звукорежисер, саундпродюсер та бек-вокаліст гурту «НеДіля»), який до того ж виконав основний вокал у пісні і, відповідно, знявся у кліпі.

На відміну від нього ні Росава, ані Діля не співають, а лише грають головні ролі: пара закоханих блукає дивно зачарованим місцем і не знаходить одне одного. На загально сірому фоні (зйомки відбувалися за Києвом у не надто живописному місці над Дніпром) дуже яскраво проглядаються їхні етнічні костюми, створені спеціально для кліпу молодим стилістом Юлією Литвиненко. Як і водиться, зйомки супроводжувалися негодою, тож і Росава, і Едуард встигли підхопити застуду.

«Ідея була простою та прийшла раптово. Якось мені подумалося, що непогано було б у ролику взагалі не співати, а просто висловлювати все через якісь емоції, рухи, нібито без слів відчувати одне одного. На що Росава запропонувала взагалі не зустрічатися у кадрі, але знаходитися в одному і тому ж місці немов у різний час… Крім того, вона вважала, що Тім також повинен брати участь у зйомках, що додасть ролику певної родзинки. Так і зробили: головний герой кліпу розповідає про два закоханих серця, які тягнуться одне до одного, але так ніколи і не зустрічаються…», — розповів Діля.

В подальші плани виконавця входить просування на захід, перевидання першого альбому «НеДіля», який вже розійшовся 16-ти тисячним тиражем, а також запис наступного альбому і зйомки нового відеокліпу на лірично-сумовиту композицію «Допоможи…», прем’єра якого запланована аж на 18 вересня.

Танита, @Music

 
 

Додав Art-Vertep 29 травня 2005

Про автора

Гурт був створений 10 червня 2004р. Едуардом Приступою, який більше відомий під псевдонімом «Діля». Сьогодні Діля – популярний український виконавець, композитор, аранжувальник, продюсер та телеведучий. Стиль музики гурту &l

 

Коментарi

13 грудня 2007

Це насамперед емблема 1-ї Української Дивізії СС "Галичина".

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска