Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Джаз / 1-й Міжнародний дніпропетровський джазовий фестиваль «Майджаз»

Перший Міжнародний дніпропетровський джазовий фестиваль відкриває абсолютно новий формат джазу. На три дні найбільший промисловий, діловий і культурний центр стане серцем неймовірного позитиву, енергетичної хвилі музикантів і меломанів, а також ритмів джазу, що п'янять, зачаровують.

На 1-й рік свого існування фестиваль готує незабутню програму.

Музичний формат фестивалю «Майджаз» представляє оригінальну еклектику джазових стилів, сплетення сучасних течій і традицій світового джазу. Три дні фьюжна, фрі-джазу та класичного інструментального джазу подарують кращі музиканти Росії, Нідерландів та України.

Оригінальна подача, віртуозна імпровізація і могутній енергетичний потік - ось основні музичні ключі кожного з учасників Міжнародного дніпропетровського джазового фестивалю «Майджаз».

Для масштабного заходу в особі «Майджаз» вибрано майданчик з кращою акустикою – театр імені Горького. Три дні музичні майстри підніматимуться на сцену не просто театру, а культурного пам'ятника міста Дніпропетровська. Деяких всесвітньо відомих виконавців організатори фестивалю привозяться до Дніпропетровська вперше. Найяскравішими відкриттями Міжнародного дніпропетровського джазового фестивалю 2008 року стануть наступні колективи:

Олександр Любченко і Михайло Кримов (Україна) – кращі гітаристи-віртуози, легенди Дніпропетровського джазу, експериментатори в стилях джаз, рок, блюз, фламенко і камерна музика.

Лабораторія №9 (Україна) – позитивний молодий колектив – відкриття фестивалю «Майджаз»

4jazz (Україна) – команда талановитих і професійних музикантів, учасників квартету «Маніфест». У 2006 році брали участь в 4 Міжнародному фестивалі «Jazz Коктебель».

Вертеп (Україна) – надзвичайна суміш world-music з українськими мотивами – беспроиграшна комбінація у виконанні групи виглядає дуже яскраво і драйвово.

Олексій Козлов і тріо «Арс-нова» (Росія) – легендарний саксофоніст зі своїм тріо, що завоював серця багатьох своїм талантом і професіоналізмом, вніс величезний внесок у розвиток джазу, упровадив поняття джаз-року в маси і виростив нове джазове покоління. Хедлайнер фестивалю представить ексклюзивну програму.

Ч.А.Й.К.А.(Україна) - Свій стиль музиканти називають не інакше як фанк-даб-ейсід-джаз-рок-лаунж-індастріал. Саме цей колектив показав абсолютно свіжий погляд на розвиток відгалуження українського джазу, вийшовши за рамки звичного і канони загальноприйнятого.

Саскія Лару (Нідерланди) - відома на весь світ краща жінка-трубач. Спадкоємиця стилю Майлса Девіса представить пекучу суміш афроамериканских ритмів в сплетенні з чистими духовими партіями.

 
 

Додав Art-Vertep 14 травня 2008

Автори пов'язані с новиною

Олександр Любченко , Михайло Кримов , 4.А.Й.К.А , 4 Jazz , Лабораторія № 9 , Гурт мандрівних дяків Вертеп

 

Коментарi

14 травня 2008

слабенький лайн-ап. если сравнить с харьковским zajazz, то вообще "ооочень слабо"..

15 травня 2008

если сравнить с прошлогодним zajazzoм (1м) ,то лайн-ап на порядок круче.Так что давайте дождемся 2го МайJazza,а потом уже будем сравнивать.

16 травня 2008

и чем же он на порядок круче? может присутствием "джазовой" группы Вертеп? кроме того, не понимаю при чем тут то, что было в прошлом году? вы живете прошлым? ну а если объективно, то даже прошлогодний небюджетный zajazz по лайн-апу был интереснее и намного разнообразнее..

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска