Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

... и Друг Мой Грузовик димапетров (2007 р.) 3,78 Mb
... и Друг Мой Грузовик Швейцарские бароны 4.18 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / ... и Друг Мой Грузовик / Прес-брифінг та семінар «Наші на Sziget-2008»

26 травня у Дніпропетровську відбудеться брифінг, присвячений щорічному міжнародному фестивалю Sziget.

Вперше така акція проводиться не в Києві, і це тому, що цього року Україну на фестивалі представляє дніпропетровський гурт «и Друг Мой Грузовик»!

З 12 по 18 серпня 2008 року столиця Угорщини Будапешт та його зелений острів Обуда (Óbuda) вшістнаддцяте стануть незмінним місцем концентрації культурного й музичного життя Європи. Протягом майже тижня фестиваль Sziget зустрічатиме сотні тисяч фанів з Європи та інших частин світу. Тут відбудеться понад тисяча виступів на шістдесяти різних майданчиках.

Sziget - не просто фестиваль, але й можливість драйвового відпочинку у наметовому містечку на прекрасному острові, де поряд зі звичними вигодами є поштове та банківське обслуговування, ресторани, паби, магазини, аптеки та навіть церкви.

Sziget - фактично кілька фестивалів в одному: кожний майданчик пропонує серію програм для поціновувачів мейнстріму, важкого року, world music, електронної танцювальної музики, альтернативних стилів, блюзу та джазу. Відвідувачі можуть насолодитися низкою перформансів театру драми, танцю та пластики, кіно- та циркового мистецтва. Створено спеціальні майданчики для виставок, літературних заходів та концертів класичної музики. Як молодіжна та дитяча аудиторія, так і представники старшого покоління знайдуть тут заняття собі до смаку.

Sziget – більше, ніж просто фестиваль: це місце, де можна знайти друзів, де можна закохатися та навіть одружитися, де вечірки та спортивні програми чекають своїх переможців а іноді й фіксуються у книзі рекордів Гінеса. Тут кожен може провести неймовірний час.

Відмінність цьогорічного фестивалю – 5 днів замість 7 (з урахуванням традиційного «нульового» дня 1+5 замість 1+7). Але вже у «нульовий день» (12 серпня) тон і темп фестивалю задасть Iron Maiden!

Свою участь на головній сцені вже підтвердили: R.E.M., Die Arzte, Sex Pistols, Babyshambles, Roisin Murphy, Alanis Morissette Kaiser Chiefs, Jamiroquai, Serj Tankian, Flogging Molly, Anti-Flag, The Wombats, Mademoiselle K. Релізи - на офіційному українському сайті фестивалю www.sziget-festival.com.ua .

У заключний день фестивалю 17 серпня з 21.30 на сцені А38 www.a38.hu виступатиме команда «и Друг Мой Грузовик» www.gruzovik.dp.ua.

«Років 5-6 тому ми докладали масу зусиль, щоб звернути на себе увагу організаторів цього масштабного open-air, – розповідають «грузовики». – Засипали їх листами, імейлами. Один наш друг на одному з фестивалів одаровував нашими дисками мало не кожного стрічного організатора і координатора Сігету. Але все було марно! Зневірившись ми забули про це свято життя, оголосили відпустку і взагалі займалися іншими справами… Як раптом цього року гурт отримав персональне запрошення, що було досить несподіваним і приємним».

26 травня на брифінгу у Вас буде можливість зустрітися з «Грузовиками» і перевірити нашу інформацію, а також дізнатися про інші плани гурту.

Також на брифінгу будуть присутні директор групи компаній «Богемія-сервіс» (офіційного туроператора фестивалю Sziget в Україні) Вадим Маковецький, представник угорської авіакомпанії «Малев» Анна Широлапова, керівник інформаційного бюро «Угорщина – туризм» Світлана Кабиш.

Усі вони будуть готові відповісти на питання щодо фестивалю, існуючих турів, нових умов отримання віз, тощо.

Запрошені також представники туристичних компаній міста Дніпропетровськ.

У програмі брифінгу – розіграш абонемента на фестиваль. Просимо Вас не забути візитку!!! Завершиться захід легким фуршетом та неформальним спілкуванням.

Тож, запрошуємо до спілкування поціновувачів якісної музики, фанів гурту «и Друг Мой Грузовик» та фестивального руху взагалі.

Просимо Вас підтвердити Вашу участь на адресу htkiev@hungarytourism.hu або телефоном +38067 404-2580 (Світлана Кабиш)

Організатори: інформаційне бюро «Угорщина – туризм», що працює при Посольстві Угорщини та здійснює підтримку фестивалю в Україні, та представництво угорської авіакомпанії «Малев»

26 травня 2008 р., початок о 12.00 у дніпропетровському клубі «Мастер Шмідт» (вул. Шмідта 14)

 
 

Додав Art-Vertep 22 травня 2008

Про автора

  1997. В украинском городе Днепропетровске три молодых человека создают группу «Я и ДРУГ МОЙ ГРУЗОВИК», с целью выступить на местном рок-фестивале КАРЬЕР и разойтись восвояси.

Автори пов'язані с новиною

the performance club MasterShmidt

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска