Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Богдан Бенюк Ялинка 1.58 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Богдан Бенюк / Богдан Бенюк презентував диск зі ”Швейком”

Актор Богдан Бенюк, 51 рік, презентував DVD-диск із записом свого бенефісу, який відбувся торік 3 грудня. Разом із актором Анатолієм Хостікоєвим вони тоді зіграли комедію ”Швейк” Ярослава Гашека.

Ювілей Богдан Бенюк святкував більш ніж за півроку після свого дня народження.

— У мене день народження 26 травня, але я в цей час був на зйомках фільму в Марокко, — пояснює. — А 3 грудня було 50 років моїй дружині. Тож зробив свій бенефіс на її ювілей. Ми знайомі з нею 45 років — іще з дитячого садка.

”Швейка” на диску змонтували з двох спектаклів — 1996 та 2007 років.

— Вистава йде без переривань і в повному обсязі, — зазначає режисер телеверсії Наталя Грабченко, 39 років, — але ми зробили вкраплення з вистави, яка була записана ще в грудні 1996 року. На диску Бенюк і Хостікоєв є й сьогоднішні, і ті, що були 12 років тому. Гадаю, це буде цікаво глядачеві.

На диску також є зйомки за лаштунками в антракті спектаклю. Банкет, який відбувся опісля, представлений тільки знімками.

— На банкеті Богдан Михайлович сказав фразу, яка стала епіграфом до диску: ”Кожна культурна людина хоча б двічі дивилася виставу ”Швейк”, — каже Наталя Грабченко.

Тривалість запису на диску майже 3 год. Там є також півгодинне інтерв’ю з актором у програмі ”Культурний простір” у травні 2007 року.

Диск вийшов накладом 1000 примірників. Коштує 45 грн.

Юлія Гречка, "Газета по-українськи"

 
 

Додав Art-Vertep 21 червня 2008

Автори пов'язані с новиною

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска