Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Моторролла Настояшчий мушчина (сварщік) 9,70 Mb
Моторролла Дівчинку убив я (2008 р.) 3,11 Mb
Моторролла На смітнику життя (2007 р.) 4,90 Mb
Моторролла 8-ий колір 5.96 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Моторролла / «Кольорові сни» на весіллях?

Днями хмельницький гурт «Мотор’ролла» презентував новий альбом під назвою «Кольорові сни». До збірки входять 12 пісень та 4 бонусних ремікси. І хоча композиції до альбому готувались протягом кількох років, новий диск гурт видав лише зараз.

- Ми пішли трохи не тим шляхом, - каже Сергій «Сєня» Присяжний, фронтмен гурту. - Ми почали записувати окремі пісні, і видавати їх у вигляді «радіосинглів». А коли вирішили наповнити матеріалом альбом, виникли проблеми зі звучанням. І ми довго шукали студію, яка б грамотно звела весь матеріал, який був: і зовсім новий, і старіший. В кінцевому результаті, змінивши 3 студії, ми таки видали альбом, і залишились задоволені результатом.

До речі, «Кольорові сни» з’являться у 2 варіантах: перший «люксовий» альбом - з буклетом на 24 сторінки та 4 реміксами. Зараз він вже є в продажу. Інший складатиметься з 12 треків і матиме простіше поліграфічне наповнення. З’явиться на прилавках музичних магазинів трохи згодом.

Отож, презентація диску «Кольорові сни» проходила 3 липня в одному з музичних магазинів Києва. На неї завітав друг лідера «Мотор’ролли» Ігор Пелих, який зізнався, що слухає новий альбом гурту ще з лютого.

- На мій день народження (3 лютого) десь о 3-й годині ночі Сєня сказав «Я тобі хочу ще щось подарувати. Це коштує кілька тисяч доларів, але тримай!» і дістав мастєра з новими піснями, - пригадує Ігор. – Відтоді я слухаю цей диск, і можу сказати, що цим альбомом «Мотор’ролла» довела, що грати український рок можна, не лише плачучи в мікрофон, обв’язаний хустинкою.

На самій презентації «Мотор’рола» представила акустичну версію 7-ми пісень з «Кольорових снів».

- Тепер у нас є акустична міні-програма, і ми можемо зіграти на якомусь весіллі, - зізнався Сєня.

Ми поцікавились, чи справді «Мотор’ролла» готова зіграти на корпоративі на кшталт весілля.

- Ще не було пропозицій, але якщо будуть, то за великі гроші зіграємо, - пожартував Сєня. - Я добре ставлюсь до весільних музикантів, бо це потужний напрямок творчості. Це ж ти не просто переспівуєш пісні, а маєш зацікавити людей. Думаю, «Мотор’ролла» до такого ще не готова.

Як виявилось, лідеру гурту сняться лише кольорові сни. Деякі з них він навіть навчився розтлумачувати.

- Дуже часто мені сниться, що я когось наздоганяю, чи від когось тікаю, і мені так важко бігти, - каже Сєня. – Я запитував у тих, хто знає, як розшифровувати сни, і мені сказали, що це означає, що я прагну розвитку.

А от обкладинка нового альбому, яка складається із чорно-червоних плям, виконана Антоном Булахом, мало не в кожної людини викликає власні емоції.

- Антон сказав, що зробить нам оформлення альбому, але тільки, щоб ніхто йому не заважав, - продовжує Сєня. – В результаті він запропонував нам 7 варіантів обкладинки. Ми обрали цей, бо він такий різнобарвний. Мені спочатку здалось, що це намастили людину фарбою і притулили до білого полотна. Але Антон пояснив, що такі картинки використовують психіатри, для того, щоб виявити ступінь захворювання людини. Тим паче, що кожна людина має можливість побачити в обкладинці щось своє. Один із наших перших опитаних сказав, що це ніс, інший - що метелики.

- А мені спочатку здалось, що це легені, - каже Богдан Гловацький, автор пісні «До тебе мила». - Друга асоціація - мозок.

До речі, у новому альбомі в пісні «Я не бачу кольорових снів» можна почути голос Сашка Положинського, а у пісні «До тебе мила» - оперну співачку Валентину Степову. За відгуками, найкращою піснею є композиція «Давай я навчу тебе поганому».

Юлія Гай, «СУМНО»

 
 

Додав Art-Vertep 10 липня 2008

Автори пов'язані с новиною

Ігор Пелих

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска