Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Мистецька аґенція Арт-Вертеп / Книжковому Клубу «Білокнижник» два роки!

10 серпня Книжковий клуб «Білокнижник» відзначатиме два роки від початку своєї діяльності. За цей час «Білокнижник» виріс від маленької крамнички із нетиповим для Дніпропетровська україномовним асортиментом до потужного центру, офісу Мистецької Аґенції «Арт-Вертеп», що не боїться братись за втілення найбожевільніших проектів. Про найбільш помітні події ви можете згадати, переглянувши ТУТ . З часом «Білокнижник» вийшов у мережу інтернет, де гідно представляє українську літературу та музику, мультимедіа та відео, живопис та кераміку. А наслідками щоденної наполегливої праці стало розширення книжкового асортименту до максимально можливого, адже ми уважно відслідковуємо новинки та виконуємо незвичні замовлення наших клієнтів, незважаючи ані на складнощі пошуку, ані на нетиповість замовлення. Правилом у роботі стало: якщо це взагалі існує в Україні, то ми знайдемо це для Вас. Український музичний асортимент розрісся до єдино можливого, адже такої колекції української музики, зосередженої в одному місці, немає більш ніде в Україні.

Безперечно, на таке безпрецедентне явище неможливо було не звернути уваги. Дніпропетровські художники, графіки, керамісти, люди, що з різною мірою професійності займаються творчою самореалізацією, шукали й часто знаходили подальші шляхи свого розвитку, завдячуючи «Білокнижнику». Поза межами Дніпропетровська «Білокнижник» став відомим завдяки задекларованому бажанню контактувати із сучасними творцями культурного життя в Україні, зокрема з відомими літераторами та провідними музикантами, й успішному втіленню таких бажань. Нашими гостями були: Сергій Жадан та Ірена Карпа, Любко Дереш та Андрій Курков, Місько Барбара та Віктор Морозов, Сергій Васильєв та Олександра Коваль, брати Капранови та Іван Малкович, Світлана Поваляєва та Дмитро Гайдук, Тарас Компаніченко та Юрій Андрухович. Цей список є далеко не повним, і впевнені, що він буде поповнюватись.

«Білокнижник» вдячний усім тим, хто допомагав словом і ділом ці два роки і запрошує 10 серпня до святкування свого Дня народження. Вперше ми відверто заявляємо: приймаємо подарунки!!! Але ми не змогли б залишити без уваги й Вас, наших найвідданіших прихильників. Для відвідувачів Інтернет-крамниці ми встановлюємо 5 % знижку на всі товари до кінця літа, а для тих, хто став нашими відданими прихильниками у м. Дніпропетровську, ми нарешті запроваджуємо членські квитки «Білокнижника», які даватимуть право накопичувальної знижки, першочергового виконання замовлення та обов’язкового повідомлення про всі заходи, що відбуватимуться за нашої організаційної підтримки. Окрім цього, кожен, хто зробить покупку в «Білокнижнику» більше, ніж на 25,00 грн. до кінця літа, отримає подарунок!!!

Нагадуємо усім дніпропетровцям, та гостям міста, шукайте нас в центральній частині міста, між вулицями К. Лібкнехта та вулицею Короленка, неподалік від Троїцького собору та навпроти Міського УМВС, вхід у арку за адресою: вул. Червона площа, 3. Телефон для контакту: 8 (0562) 33–55–82. Працюємо без перерви та вихідних, з 10–00 до 19–00 по будням, та з 12–00 до 18–00 у вихідні та святкові дні. Подивитись мапу.

Є ВСЕ. Автографи

 
 

Додав Art-Vertep 11 серпня 2005

Про автора

Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» - громадська організація, заснована у 2001 році. Діяльність Аґенції охоплює всі напрямки сучасного мистецтва: музика, кіно/театр, література, образотворче мистецтво; ярмарки, спортивні змагання, історичні

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска