Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Борщ Дівчача Мучача (2006 р.) 4.15 Mb
Борщ Audio/ Video 2.52 Mb
Борщ Padlo 2.31 Mb
Борщ Риголєтто (2007 р.) 1.42 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Борщ / Чи буде Борщ?

Вже йшлося про те, що у співочій боївці Борщ, яка свого часу стрімко увірвалася у вітчизняний роковий простір, відбуваються життєві зміни. Тепер можна зробити суттєві уточнення з приводу сьогоднішнього стану Борщу.

Насамперед, Сашко Піпа наголошує, що постановка питання, наче він полишив гурт – зовсім не правильна. «Не можна казати, що я пішов з групи, якщо я був одним з двох її засновників» – уточнює Піпа. Продовжує його думку й інший «батько» команди, Юрко Здоренко: «Музиканти сходяться, розходяться, потім знову сходяться і знову розходяться – це доволі часте явище серед гуртів, яке зустрічається всюди». Тож офіційна версія нинішнього стану Борщу звучить так: група Борщ пішла у безстрокову творчу відпустку, пов’язану з творчими розбіжностями поміж її засновниками.

Чітко розтлумачує це речення Юрко Здоренко: «Трапилося так, що деяким моїм пісням не знаходилося місця в рамках Борщу, але водночас деяким пісням Шуріка (Сашка Піпи) теж було затісно в репертуарі групи». Тому-то хлопці і вирішили вийти за рамки, де обом було тісно, і попрацювати самостійно. Будучи людьми освіченими, Юрко і Сашко мирно домовилися між собою, що кожен у своїх нових втіленнях вільно зможе виконувати «борщівські» забійники.

Чим займатиметься Піпа – більш-менш відомо: розвиватиметься співпраця з івано-франківським гуртом Пан Пупец, а також восени слід чекати появи його самостійної співочої одиниці. Подібним шляхом піде і Юрко Здоренко: він теж збирається восени заявити про власний соло-проект. Як він називатиметься – ще не вирішено, натомість Юрко запевняє, що це безсумнівно буде рок. Крім того відомо, що Здоренкові допомагатимуть ті самі барабанник та шкрябач дисків, що грали і в Борщі.

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 16 липня 2008

Автори пов'язані с новиною

Олександр Піпа , Пан Пупец

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска