Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Ірена Карпа / ДОБЛО і ЗЛО на бочці з порохом

Як довго ждали ми своєї волі слова!.. Бла-бла. Коротше, книжка ДОБЛО і ЗЛО виходить у світ Божий в вересні. Випускає його на свій страх і ризик видавництво КДС.

Традиційно все найсвіжіше презентується на Форумі Книговидавців у Львові. Якщо ви зібралися туди їхати в районі 12-14 вересня, не провтикайте презентацію Карпи в Пороховій Вежі. отже, ДОБЛО І ЗЛО, 17:30, 13 вересня, субота, Львів. Модератор екшн-читання Тарас Прохасько. (Я би вже задля нього самого туди пішло).

ДОБЛО і ЗЛО шокує вас. І ви навіть не уявляєте, чим саме. Це повний катартичний піздоватізм навіть при перечитці тексту автором.

А ще у Львові можна буде знайти перевидане ПЕРЛАМУТРОВЕ ПОРНО з концептуальним дизайном, мало зрозумілим споживачу, орієнтованому на розову обкладинку з золотим тиснінням. Перевидання цінне ще й тим, що основний текст має повторну грамотну редакцію Олександра Красюка. Ну і ще тим, що в ньому є купа Карпинських тревел-історій, зібраних з різних журників і навіть газет.

Ну і всьо. Не забудьте взяти з собою ножиці на презентацію. І аплікацію, зроблену своїми руками. Чи смачні пляцки, спечені вашою бабцьою. Карпа таке любить

 
 

Додав Art-Vertep 22 серпня 2008

Про автора

Ірена Карпа  — українська письменниця, співачка, журналістка. Ірена Карпа - справжнє імя співачки Народилася 8 грудня 1980 у м. Черкаси. У 1998 р. вступила до Київського національного лінгвістичного університету на відділення францу

Автори пов'язані с новиною

Тарас Прохасько , Qarpa

 

Коментарi

23 серпня 2008
45

КОКОРЕЧ ТА ІНШІ МІСТИЧНІ ЇДЛА.
Туфта якась, якщо чесно.

kirpich
25 серпня 2008

У нас на авто-залізничовокзалах донцови з івановим продаються.Якщо башляти то своїм.А туфти починая з мене,повно.Думаю шо і ти в лайні по вуха сидиш.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска