Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Василь Васильців Василіса (2009 р.) 9,06 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Василь Васильців / Фан-клуб заманив Васю Васильціва у Вінницю

Інкогніто у Вінницю приїздив головний гуру інтернет-молоді львів'янин Василь Васильців. Визнаний новий геній стьобу, якому зірки українського шоу-бізнесу присвячують пісні, у місті над Бугом співав на вокзалі, фотографував мамонта, катався на каруселях і набирався натхнення для своїх нових шедеврів

Тільки зачувши «Поїзд № 8 прибуває на другу колію», дівчата, на яких вже давно зглядався весь вінницький вокзал, думаючи-гадаючи, чого це вони крила янгола надягнули й в прапори України закуталися, чимдуж помчали за вагоном № 9. Вже через мить вони щосили горланили: «Ва-ся! Ва-ся!» Народ, нічого не розуміючи, посміхався: «Чуєш, Вася приїхав», - а дівчата аж сяяли від щастя. Ще б пак! Адже не щодень мрії збуваються, і тим паче - такі, що кумир спеціально до тебе в гості приїхав.

В погоні за зірками

Коли 16-річна Надя Сигерич побачила інтерв'ю Васі Васильціва по одному з центральних телеканалів, зі своєю нерозлучною подругою Юлією Шайдаюк почала вишукувати в Інтернеті його пісні й кліпи. Дівчата так загорілися своїм новим кумиром, що одразу почали пропагувати його творчість серед однокласників й друзів.

- Вася такий класний і неординарний! В нього, що не пісня - справжній хіт! - діляться вінничанки.

Шоу-бізнес для подруг - улюблена тема. Аби бути в курсі всіх подій, дівчата щодня проглядають усі розважальні теленовини й відслідковують публікації в Інтернеті. З легкої руки ведучого «Караоке на Майдані» Ігоря Кондратюка мають вінничанки чималу колекцію автографів відомих українців, зокрема, гордяться іменним підписом Ольги Герасим'юк, політиків, Олега Скрипки, Насті Каменської, Віталія Козловського, Лами, Сашка Положинського, гурту «Боні М» та багатьох інших.

Затяті мріють колись створити свою продюсерську компанію «ЮНА-мьюзік» (ЮНА -злиття імен Юля і НАдя) і всіх розкручувати. Першого достойного одинадцятикласниці знайшли в особі нового героя стьобу Василя Васильціва й місяць тому створили його вінницький фан-клуб. Вже скоро дівчатам вдалось домогтись, здавалося б, неможливого - їх улюбленець, повернувшись з відпочинку у Болгарії, погодився приїхати в гості.

- З Василем Васильцівим ми в «асьці» списалися, запросили його до Вінниці й просто ошаліли, коли він справді приїхав, - зізнаються Надя і Юля. - Навіть, коли на вокзалі його чекали, ще до кінця не вірили, що це правда.

До приїзду свого кумиру вони підготувалися відмінно. Юліна мама спекла торт, а щоби з першої зустрічі віч-на-віч вразити гостя, дівчата підготували вітальний плакат. Яскраві літери «Вітаємо тебе у Вінниці!» вималювала їхня подруга з Петербургу, майбутня художниця Марія Прокоф'єва (15), а на додачу - всі разом залишили відбитки своїх долонь. Продумали дівчата й свої образи: Наталя Нечипорук (16) спеціально одягла білосніжні крила янгола, а всі решта - загорнулися в прапори України.

- Програма двох днів, які Вася в нас гостив, була насичена. Ми музеї обійшли, всі визначні місця Вінниці разом відвідали, гуляли в нашому парку і весь час веселилися, - розказують фанатки. - Вася спеціально для нас співав біля «Книжки», на вокзалі й вдома, а найбільше вразив тим, що дуже приємний, добрий і простий хлопець. Він усюди є на телебаченні, але зовсім не має зіркової хвороби. Цю зустріч ми ніколи не забудемо!

Просте життя гуру

Масу вражень отримав і сам Василь Васильців. Його так причарувала спокійна аура Вінниці й гостинність нових подруг, що зізнався, подумує пісню присвятити цій пригоді.

- Я не дуже часто кудись їжджу. Власне, це вперше погодився на пропозицію своїх фанів - так дівчата мені в довіру втерлися, - каже Василь. - Мені тут дуже сподобалося. Було цікаво, що у Вінниці, як і у Львові вузька трамвайна колія, а от повітря у вас чистіше. Таке легке, що так тут розслабився, ходив собі, позіхав, потягувався.

На згадку про столицю Поділля від дівчат Василь Васильців отримав книжку з фотографіями краєвидів Вінниччини і глиняну підкову. В свою чергу гість презентував їм свій перший ліцензований диск, нові відео і власну книжку слів перших ста пісень.

- Дівчата мені у всьому догоджали. Вдома я п'ю чай зі спеціального горнятка, то сьогодні мене Надя пригощала улюбленим зеленим чаєм в такому самому здоровому горняті, - відмітив співак.

Василю Васильціву всього 21 рік, а його вже величають феноменом нашого часу й вітчизняним генієм. Лідер «Тартака» Сашко Положинський називає його зіркою українського андеграунду, а екстравагантні Esthetic Education геть пісню з кліпом випустили, яка так і називається: «Vasyl Vasylciv». У рідному Львові він - майже національний герой, в Києві - завжди бажаний гість на телеканалах, а от жителям інших міст перш за все відомий завдяки Інтернету. Власне, саме всесвітня мережа зробила із закоханого у музику хлопця мегазірку, яка збирає аншлаги, від якої шаленіють.

Коли Руслана підкорила «Євробачення» Вася від усієї душі написав пісню, яку присвятив українській героїні «Дякую, Руслано» і запустив в Інтернет. Всі в один голос закричали: «повний примітивізм: ні голосу, ні змісту, ні музики», - і возвели Васильціва в ранг зірки. Пісня, викликавши усмішку у всіх, хто її чув, хвилею підхопивши, понесла хлопця на олімп слави. Тепер за плечима у Васі два поетичних збірника, виступи в оперних театрах і ліцензійний альбом «Голденхітс», на презентації якого був Сашко Положинський, Святослав Вакарчук та інші зірки нашої естради.

- Не знаю, чого всіх так смішить мій головний хіт «Дякую, Руслано». Я цю пісню по-серйозному написав, але тепер слухаю і сам розумію, чого смішно, - поділився Василь Васильців. - Почав писати я з цікавості, не дуже задумувався над змістом. Але тепер, коли маю понад 180 пісень, нові пишу, тільки коли натхнення находить.

Останній свій твір «Не хочу, щоб впала твоя сльоза» львів'янин присвятив нерозділеному кохання. Вважає пісню дуже класною і чекає не дочекається, коли зробить студійний запис.

- В мене пісні дуже різні, багато ліричних є, гарних, зі змістом, - каже хлопець. - Але популярні чогось переважно кумедні, типу «Сушеного кальмару» й «Дякую, Руслано». Таких я, звичайно, можу тонами штампувати, але хочеться щось нормальне писати, не поповнювати число камеді клабів і КВНу.

Василь Васильців збирається переїжджати в Київ, де зараз має найбільшу популярність, і мріє про свою групу й власний рекорд.

- Хочу зібрати стадіон «Олімпійський», щоб сто тисяч людей прийшли на мій концерт, - поділився Василь. - Як альтернативний варіант - щоб на День незалежності стільки було людей, як на Пола Маккартні.

Василь Васильців

Я: звичайна людина. Ніколи себе не ставлю так, ніби якийсь особливий. В мене є пісня «Будь собою» - під таким гаслом і намагаюся жити.

Музичний досвід: співав у капеллі духовного співу «Sol anime», закінчив львівську музичну школу №2 по класу класичної гітари і Львівське державне музичне училище ім. Людкевича

Вчуся: у Львівській комерційній академії на факультеті міжнародних економічних відносин, спеціальність «маркетинг»

Заради своїх фанів готовий: кудись приїхати, заспівати, зробити, що вони попросять, але в розумних межах

Улюблені виконавці: з українських ідеальна група Esthetic Education, люблю «Океан Ельзи», із закордонних - обожнюю «Бітлз», через яких, власне, почав писати пісні

Мої захоплення: подобається щось фотографувати мобільним телефоном, спонтанно кудись поїхати, на нових атракціонах кататись і, звичайно, - Інтернет рулить!

Дівчат люблю: розумних, цікавих, комунікативних і красивих. І все ж найважливіше, щоб відчувалось тепло і спорідненість.

Справжня любов: коли хочеш з дівчиною бути весь час і всюди, спілкуватися, носити її на руках, дарувати квіти, скинути одяг, якщо раптом промокла.

Раджу: почитати - Гаррі Потера, подивитися - фільм «Ангел-А», пограти - на комп'ютері - в «Маріо», послухати - Василя Васильціва.

«20 хвилин»

 
 

Додав Art-Vertep 04 вересня 2008

Про автора

Я, Василь Васильців, народився 26 червня 1987 року у Львові. Вчився в садку “Берізка”. Потім, у 1994 році – вступив у середню школу №70 м. Львова, 10-й клас якої я закінчив в 2003р.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска