Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур Грубый - Брюки (2011) 3,28 Mb
Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур. Синеглазочка (Бонус-ТІК) 6,12 Mb
Гражданин Топинамбур Рая (2009 р.) 7,93 Mb
Гражданин Топинамбур Медведи (2009 р.) 9,35 Mb
Гражданин Топинамбур Ландыши (2008 р.) 5,46 Mb
Гражданин Топинамбур Таня (2008 р.) 5,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гражданин Топинамбур / Вечірня фізкультура від Топінамбура

Початок нового сезону у клубі Пивна Бочка відлунав голосно та весело, але майже безлюдно. Плюс це чи мінус - важко сказати, адже менше людей – більше повітря. Навіть при такій невеликій аудиторії повітря у клубі не вистачало, надзвичайно енергійні хлопці з Дніпропетровська під назвою Гражданин Топінамбур підірвали на імпровізований танцпол навіть тих, хто зазвичай відсиджується за столиками.

Топінамбури – це щось середнє між музичним колективом, театром комедії та циганським табором, приплюсуйте до цього притаманну лише гурту енергетику та тексти на межі адекватного стьобу і отримаєте те, що можна було почути суботнім вечором у Пивній Бочці.

Після звичної затримки (мабуть всіх цікавить саме існування гуртів, які виходять на сцену вчасно) невеликої розкачки – понеслось. «Сьогодні з нами веселі акробати» - було першим вигуком зі сцени, ця фраза, адресована дівчині з хлопцем, які почали малювати кола стегнами під перші пробні акорди, стала візитною карткою вечора. Адже після декількох пісень почалось неабияке акробатичне дійство, яке усіляко підтримувалося зі сцени. Вокаліст (Роман Забуга) вистрибував чи не краще всіх відомих танцюристів, та й інші учасники гурту не забували рухати ногами, руками, головую та іншими частинами тіла.

Між піснями відбувалося живе спілкування з публікою – жарти зі сцени у якості підводок до пісень – одна з фішок Топінамбурів, мабуть тому вони сприймаються і згадуються більше як живий гурт. Що стосується пісень, то нічого надзвичайно нового не прозвучало, хоча чи треба? «Лівих» людей у клубі майже не було, а ті, хто прийшов знали, що побачать, тому слухняно підспівували знайомі куплети та старанно аплодували після кожної пісні.

Оксана Павленко, «СУМНО»
Фото: Оля Курносова

 
 

Додав Art-Vertep 09 вересня 2008

Про автора

  Состав группы: Роман Забуга – вокал, взаимодействие с публикой, харизма; Андрей Удовиченко – ударные, оптимизм; Кирилл Харченко – бас, нервы; Андрей Наконечный – гитара, реализ

 

Коментарi

09 вересня 2008

обожаю и горжусь! наші хлопці!!! ;)))

27 вересня 2008

Я не согласна насчет новых песен. А как же "Мигель", "Подмосковные Вечера" и "Зая"

автор статьи видимо не особо знаком с творчеством ГрЪ)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска