Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фліт Однозначно (2008 р) 2,36 Mb
Фліт Критик (2006 р.) 3.68 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Фліт / Фліт щось знайшов (відео)

Івано-франківці Фліт продовжують трудитися над своїм вже третім альбомом і помалу оприлюднюють пісні-синґли з нього. Презентувавши у квітні першу ластівку з майбутнього диску, яка називається Лаю Себе, група продовжує свій шлях наступною роботою Як Довго Я Шукав.

Сама композиція є доволі знаковою для музикантів, оскільки є, ніби, їхньою подякою своїм шанувальникам. Річ у тому, що навесні цього року команда мала свій перший всеукраїнський тур. І під час київського концерту фан-клуб групи зробив хлопцям несподіваний подарунок – сертифікат, який підтверджує, що у сузір’ї Великої Ведмедиці тепер є зірка, яка називається Фліт. Таке задоволення не з дешевих і коштує понад 4 тисячі гривень.

Тому нема нічого дивного, що чергова пісня команди написана саме про зірку, і що робота над нею далася колективу без особливих складнощів. «Власне, під впливом всіх цих подій, таких як перший всеукраїнський тур та подарунок фан-клубу у вигляді зірки – запис пісні відбувався досить швидко і легко. Можна навіть сказати, що на одному диханні», - каже вокаліст групи Володимир Новіков.

Разом з піснею група запускає і відповідний кліп. У супереч назві пісні, режисера флітівці довго не шукали: ним став вже перевірений на знімальних майданчиках і телеекранах Тарас Химич. Самому Флітові Тарас знімає вже третє відео: попередніми були Лаю Себе і Колискова. І пісня Як Довго Я Шукав, і образ хлопців у кадрі покликані беззаперечно засвідчити про те, що гурт зараз перебуває у стадії дорослішання.

За матеріалами ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 07 жовтня 2008

Про автора

Група «Фліт» (Україна, м. Івано-Франківськ). Мова виконання – українська. Склад: Михайло Копієвський – бас, бек-вокал; Володимир Новіков – вокал, гітара; Ігор Озарко – барабани;

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска