Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Нумер482 Прощання з морем 4.71 Mb
Нумер482 Не напишу 4.16 Mb
Нумер482 Радіо твоє 5.12 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Нумер482 / Розмова з фронтменом одеситів Нумер 482, Віталієм Кириченком

Про новий синґл групи — пісню Триллер, про плани видати навесні другий альбом, про зйомки відео на Одеській кіностудії та зміни у звучанні команди.

Розпочнемо з питання про сингл. Отож, яка пісня стане першим синґлом з вашого нового альбому?

Віталій Кириченко: Першим синґлом з нашого альбому, який ми записуємо в студії Сергія Круценка, стане композиція Триллер. Ми зараз посилено працюємо над новим матеріалом і я сподіваюся, що навесні вже будемо мати нову платівку.

Тобто пісня Триллер була написана першою, чи все-таки ви вибрали її з уже готових речей?

Віталій Кириченко: Ні, цю композицію ми вибрали з уже написаних пісень, бо на наш погляд вона найкраще відображає наші почуття в цей момент. Ця річ дуже близька нам і ми б дуже хотіли, аби люди почули її, почули, те що відчуваємо ми. 

Пісня з досить моторошною назвою. Чому?

Віталій Кириченко: Триллер — це фільм, в сюжеті якого дуже багато подій, що швидко змінюють одна одну. Тобто, фільми Еміра Кустуріци теж можна назвати триллером, але комедійним. Тому триллер — це не щось страшне чи жахливе, а це фільм з гострим сюжетом. В нашому житті дуже часто буває, що ми губимо межу між реальністю і нереальністю. Здається, що ти — це не ти, що ти актор і граєш якусь роль, а все що відбувається навколо тебе — це фрагменти кіно. Якийсь невідомий сценарист або режисер ставить тебе в різні ситуації і ти дивишся на все, що з тобою відбувається, як фільм. Так буває після передозування якоюсь кінострічкою, або коли в твоєму житті настільки багато подій які ти не можеш контролювати, тоді єдине, що залишається це просто йти і спостерігати за тим, що з тобою відбувається.

А хто став режисером кліпу до пісні і який в нього сюжет?

Віталій Кириченко: Ми знімали цей кліп на Одеській кіностудії. Його продюсером став Олександр Лазикін, а режисером Сергій Богданов. Мені здається, що в Україні такого ще не знімали, ця робота зроблена в стилі пост-примітивізм. Загальна ідея відео — кожен з нас дивиться своє кіно і кожен грає свою роль.

Під час випуску синґлу гарним тоном є наявність на диску реміксів на пісню. Ви вже задумувалися над цим?

Віталій Кириченко: Так, паралельно з виходом оригінальної версії пісні, на радіо з’явиться і ремікс на неї. Його зробив наш звукорежисером Михайло Мартинчук. І це наш перший досвід, коли ми зробили ремікс на самих себе. До цього ми замовляли їх на стороні. Нам сподобався результат цього експерименту, але ми все одно будемо й на далі співпрацювати з іншими діджеями.

А тепер про альбом. Ви не задумувалися над тим, що можливою назвою вашого диску буде теж Триллер?

Віталій Кириченко: Ми ще не замислювалися над назвою альбому, але, можливо, так станеться, що він отримає ту саму назву. Ми якраз думаємо і на іншими варіантами. Вже готові й інші пісні з плити, які є нічим не гірші ніж композиція Триллер, і ми сподіваємося, що вони теж викличуть певний резонанс в серцях наших шанувальників.

Скільки треків буде на диску?

Віталій Кириченко: Сподіваюся, що не менше ніж десять.

До виходу альбому ви ще збираєтеся запускати якісь синґли з нього?

Віталій Кириченко: Так. До Нового року ми плануємо випустити ще один синґл. Швидше за все це буде пісня Не Забувай Мене. А вже у новому році, десь ближче до весни, вийде ще одна композиція і відеокліп на неї, проте яка саме — ми ще поки-що не вирішили.

Ви не хочете перевидавати свій дебютний альбом Кавай?

Віталій Кириченко: Якщо буде така пропозиція від нашого лейблу Moon Records, то можливо ми й перевидамо цей альбом, а якщо ні, то зосередимося вже тільки на нашому новому матеріалі.

Пісня Триллер чимось кардинально відрізняється від того, що ви робили до цього?

Віталій Кириченко: Мені здається, що так. Тексти стали глибшими, змінилося звучання. Ми звичайно не вигадували нових акордів, проте цього разу зробили ставку на потужну ритміку та мелодійність нашої музики. На мій погляд ми змогли досягти того, чого хотіли. Мені особисто пісня Триллер дуже подобається і я можу її слухати декілька разів поспіль.

Від ФДР Радіоцентру: Вадим Карп’як
Від Нумер482: Віталій Кириченко
Розшифрував інтерв’ю: Роман Семчишин

 
 

Додав Art-Vertep 29 жовтня 2005

Про автора

Одеський гурт НУМЕР482 існує більше п’яти років. Назва колективу походить від перших трьох цифр штрих-коду українських товарів, що виявляється символічним для творчості гурту. Музику НУМЕР482 можна легко пов’язати з поняттям поп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска